Henk van Dijk

Mede eigenaar bij 't Sfeerhuis

Over Henk van Dijk

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Henk van Dijk, mede eigenaar van totaalinrichting BV in Kampen. Onze woonwinkel is onze trots. De winkel hebben we zo ingedeeld dat je volop inspiratie kunt opsnuiven, ideeën kunt opdoen en het zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk kiezen is uit onze bijzondere collectie. “Eenvoudig mooi wonen”

Is de filosofie voor alles wat we doen. We vereenvoudigen het gehele proces van inspireren, kiezen, installeren en genieten…

HET TEAM

HET TEAM

Met inzet, interesse en persoonlijke aandacht bereik je de grootste successen. Alle medewerkers zijn daarom niet alleen deskundig en creatief, zij beleven ook veel plezier aan nauwe samenwerking met mensen die het optimale uit hun huis willen halen. Voor ieder budget en iedere aanschaf in huis, hoe klein ook, zoeken zij met liefde die elementen die je woongenot verhogen.

GESCHIEDENIS VAN 'T SFEERHUIS

‘t Sfeerhuis Kampen is al jaren een begrip op het gebied van woningstoffering. Midden jaren 90 is er in de Geerstraat de eerste winkel gestart naast onze Hubo vestiging die wij in april 1989 hebben overgenomen. Als jongste ondernemers van de stad hebben wij hier tot op heden met veel plezier gewerkt aan een groeiend bedrijf.

We hebben ons door de jaren heen verder ontwikkeld tot een woninginrichter met aandacht voor de omgeving waar de producten geplaatst moeten worden. Dit heeft er toe geleid dat wij het heel belangrijk vinden dat de ambiance waarin je je in de toekomst gaat verblijven rust en harmonie uitstraalt. Ook zijn wij ons in deze periode verder toe gaan leggen op het faciliteren van diverse diensten als schilderen en behangen.

Dit alles bij elkaar heeft er toe geleid dat wij in 2013 een mooie stap hebben genomen naar de Zambonistraat 4a. Hier willen wij je graag ontvangen in onze Totaalinrichting showroom waaronder Hubo, Ambiance zonwering, Weekamp deuren, kasten op maat en ‘T Sfeerhuis dit alles onder één dak. Door deze samenvoegingen kunnen wij je nog meer ontzorgen in het samenstellen en inrichten van je woning of ander verblijfsruimte. Ons handelsmerk van service en kwaliteit zal altijd het belangrijkste zijn wat wij je willen bieden samen met ons fantastische team.

Henk van Dijk
Totaalinrichting Kampen
‘T Sfeerhuis