Industrial look deuren

dé interieurspeciaalzaak voor Kampen en omgeving
(o.a.  IJsselmuiden, Wilsum, Zalk, Grafhorst, Kamperveen)

Bezoek de winkel

DEUREN VOOR EEN MODERNE INDUSTRIËLE LOOK

Creëer een stijlvolle, moderne en industriële look in huis met zwarte, metalen deuren van ‘T SFEERHUIS. Deze zijn verkrijgbaar als draaideur, taatsdeur en schuifdeur. Naast deze opstellingen is er ook nog keuze uit verschillende soorten glas en eventuele grepen. In drie stappen kun je ‘T SFEERHUIS een totale wand samenstellen.

stalen deur woonkamer-keuken

Taatsdeur

Kies voor een echte blikvanger met de taatsdeur; deze deur kan openen in beide draairichtingen en draait om een denkbeeldige verticale as.

 

Schuifdeur

Ook voor kleinere woningen met minder ruimte ter beschikking biedt ‘T SFEERHUIS Industrieel uitkomst door middel van de schuifdeur.

Onze deuren zijn gemaakt van aluminium en vanwege de eigenschappen van het metaal geeft het een industriële, 'stalen look'. De keuze voor dit metaal geeft verschillende voordelen.

Een blikvanger in huis

Een mooie deur die perfect op de rest van de kamer aansluit is de kers op de taart bij de inrichting van een ruimte. De draaideur is een gevestigd deurmodel dat toepasbaar is in vrijwel iedere kamer. Het strakke en industriële ontwerp van de draaideur maakt deze een eyecatcher in het interieur. Een bijpassend metalen kozijn trekt de strakke stijl door en zorgt voor een samenhangend geheel. Extra glazen panelen aan de bovenzijde of aan weerszijden van de deur zorgen voor een maximale lichtinval in de ruimte. Voor de grotere entree is dit model ook verkrijgbaar als dubbele draaideur.