Herooooo

Behang van 't Sfeerhuis in Kampen voor een stijlvolle make-over

dé behang- en interieurspeciaalzaak voor Kampen en omgeving
(o.a. IJsselmuiden, Wilsum, Zalk, Grafhorst, Kamperveen)Durf verder te denken met 't Sfeerhuis


Interieurstylisten zweren erbij: behang. Ook bij 't Sfeerhuis in Kampen realiseren ze als geen ander dat een bijzonder stijlvol behang een positief effect heeft op je interieur. Alleen kan het best lastig zijn om het juiste behang te kiezen. Het is niet even makkelijk om in te schatten welk effect een bepaald type behang op je interieur kan hebben. Maar wat papiersoorten betreft, zijn er veel verschillen. Gelukkig zijn de woonprofessionals gespecialiseerd in behang. Van het vinden van behang in het juiste patroon tot materiaaladvies – bij 't Sfeerhuis helpen ze je graag verder.

De Home Made By collectie van 't Sfeerhuis – gebaseerd op de natuur

Het gevoel dat je ervaart tijdens een lange boswandeling. Of de inspirerende werking die een uitgestrekte strandvlakte kan hebben... Bij Home Made By weten ze hoeveel impact de natuur heeft op onze gemoedstoestand. Hoe fijn zou het zijn als je dat rustgevende gevoel ook thuis kunt ervaren? Vanuit het comfort van je bank? Of vanuit de bureaustoel op de werkkamer? Met de behangcollectie van Home Made By kun je de natuur in huis halen. Kies jij voor een lichtbruin behang met subtiel takkenpatroon of kies jij liever voor een behangrol in de kleur van de zee?

Bezoek de winkel

Eijffinger bij 't Sfeerhuis: binnen elke stijl een behangsoort

Van een sprookjesachtig bloemenbehang en een stoer strepenbehang tot een rol die je vervoert naar het Renaissance tijdperk – het doel van de ontwerpers van Eijffinger is om iedere doelgroep te kunnen bedienen. Ook in de selectie Eijffinger behang dat je tegenkomt bij 't Sfeerhuis in Kampen kom je een breed palet aan stijlen tegen. Laat je inspireren door de zorgvuldig ontwikkelde patronen en prachtige kleurencombinaties van Eijffinger. 


Bezoek de winkel

Geef je wanden een update met Hooked on Walls van 't Sfeerhuis

Bij Hooked on Walls zijn ze gespecialiseerd in de ontwikkeling van uitgesproken behangsoorten. Wil jij echt een statement maken in de hal, de slaapkamer of de studeerkamer? Neem een kijkje bij de uitgebreide selectie Hooked on Walls behangsoorten bij 't Sfeerhuis in Kampen.

Bezoek de winkel

't Sfeerhuis: Arte voor een artistiek interieur 


Bij 't Sfeerhuis bewijzen ze met de collectie van Arte dat het niet kostbaar hoeft te zijn om je interieur te voorzien van een kunstzinnige knipoog. Door je wanden te versieren met één van de bijzondere 3D behangen of een ander uitgesproken behangsoort, krijgt jouw interieur direct een eigentijds karakter. 


Bezoek de winkel

BN Walls bij 't Sfeerhuis 


Het geliefde BN Walls ken je misschien wel van het beroemde Vincent van Gogh behang. Maar dat is slechts één van de uitgesproken behangsoorten die dit merk typeren. Laat je inspireren door de woonprofessionals van 't Sfeerhuis in Kampen en vind zo jouw favoriete behang van BN Walls.

Bezoek de winkel

BorasTapeter bij 't Sfeerhuis

Boråstapeter is een bedrijf met wortels uit de vroege jaren 1900 toen Waldemar Andrén Boråstapeter oprichtte met de visie dat "alle Zweden het zich kunnen veroorloven om een ​​mooier huis te creëren met behulp van behang."

Meer dan honderd jaar later zien wij, en de wereld, er anders uit en om aan te geven dat Boråstapeter steeds meer klanten in verschillende delen van de wereld krijgt, hebben we die visie daarom bijgewerkt naar «Met inspiratie van ons Zweedse erfgoed maken we wallpapers voor alle huizen»

"We zijn er trots op dat we al meer dan een eeuw behang produceren die precies op tijd zijn. En heeft ook de mogelijkheid om lang te blijven, zowel op de muren als in de harten van mensen. Bij ons vind je de behangklassiekers van vandaag en morgen. De duurzaamheid omvat zowel stijl als kwaliteit, maar ook een productie die lang meegaat."

Flamant

Aan de wieg van het familiebedrijf Flamant stonden de drie broers Alex, Geo en Jacques. Ze breidden daarmee de antiekzaak van hun vader uit, met als doel antieke meubels en decoraties te herinterpreteren in een hedendaagse uitvoering. De ziel van het merk werd een smaakvolle mix tussen heden en verleden. Doorheen de jaren groeide Flamant uit tot een internationaal gekend en gerespecteerd merk. Vandaag heeft het bedrijf concept stores in verschillende uithoeken van de wereld – maar het blijft trouw aan zijn originele waarden: authenticiteit, harmonie en gastvrijheid.

Ook het behang van Flamant – The Wallpaper Collection draagt deze waarden uit. Centraal staan de natuurlijke, kwaliteitsvolle materialen, subtiele patronen en rijke, warme kleuren.

Mr perswall Fotobehang voor iedere smaak

Ons zorgvuldig samengestelde assortiment aan innovatief en origineel behang is speciaal ontworpen om uw huis levendiger en onderscheidender te maken. Neem zelf maar eens een kijkje en verwacht het onverwachte.

- Originele en bekroonde ontwerpen
- Eenvoudig aan te brengen
- Op maat gemaakt voor uw muur

Mooi

Moooi is het buitengewone designmerk opgericht door Marcel Wanders. Al meer dan tien jaar heeft het merk de wereld geïnspireerd en verleid met sprankelende en innovatieve creaties. Dit merk biedt creatieve luxe voor een goed samengesteld leven. Innovatief, provocerend en poëtisch tegelijk.