’t Sfeerhuis Kampen creëert gezelligheid met op maat gemaakte kasten, deuren en zonwering

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie

KAMPEN - Een gezellig en comfortabel huis is een prettig thuis. Een eigen plek; jouw stijl. Wie graag iets anders dan een ander wil en een eigen stempel op het eigen (t)huis wil drukken, gaat natuurlijk naar ’t Sfeerhuis Kampen. Voor die op maat gemaakte inbouwkast én nieuwe binnendeuren geheel in stijl met de rest van je interieur. Weet dan dat 'Sfeerhuis Kampen je op al deze vlakken van dienst kan zijn. Vakkundig, betrouwbaar én betaalbaar. Inmiddels al dertig jaar. Ook voor de mooiste zonwering.

Kasten op maat

‘Kasten zijn er in vele soorten en maten, maar niet altijd precies passend voor jouw interieur’, weet Theo van Dijk: 'Denk je net die mooie kast voor de nis op je slaapkamer te hebben gevonden, past hij niet. Balen! En die andere kast past dan weer wel, maar die is zo 'lelijk' dat je er meteen een kwastje verf achteraan kunt gooien.' Is er dan niets te vinden zoals jij het wilt? Natuurlijk wel! De oplossing vind je bij 't Sfeerhuis aan de Zambonistraat in Kampen. Daar maken ze jouw ideale kast gewoon op maat. Dat is goed nieuws voor de klant, want die hoeft met minder geen genoegen te nemen. 'We bieden kasten van diverse leveranciers, die stuk voor stuk vooroplopen en blijvend innoveren. Mooie en kwalitatief hoogstaande producten. Daar zitten standaardkasten bij die bij menigeen prima voldoen. Maar ook als je net iets anders wilt, horen we dat graag. We maken graag een maatwerkproduct, waarbij we heel erg creatief meedenken met de ruimte die gebruikt gaat worden.’

Mooie binnendeuren

Stijlvol wonen, anders dan anderen, kan ook door te kiezen voor bijzondere binnendeuren. Waarom zou je genoegen nemen met standaard? Binnendeuren zijn er in vele verschillende uitvoeringen; de ene nog beter passend bij jouw interieur dan de andere. De vakmensen van 't Sfeerhuis Kampen maken de deur geheel op maat, brengen het hang- en sluitwerk voor je aan, zagen of schaven er nog een stukje vanaf als de drempel (of de vloer) te hoog ligt, en geven het desgewenst ook nog een mooi likje verf. Jij hoeft je nergens druk om te maken. Dat doen de vakmensen van 't Sfeerhuis Kampen wel voor je. 'Jij kiest alleen wat je mooi vindt en de rest doen wij!' aldus Theo en Henk.

Zonwering

’t Sfeerhuis Kampen is er niet alleen voor sfeer en woonplezier ín huis. ‘Ook voor buitenshuis hebben we, via Ambiance, mooi oplossingen, zoals innovatieve zonneschermen of een prachtig zonwerend lamellendak. Het zonnescherm, ook wel knikarmscherm genoemd, zorgt voor schaduw op je terras of balkon waarbij je de ruimte eronder optimaal kunt benutten’, vertelt Theo. ‘De basis van het zonnescherm is een cassette van hoogwaardig aluminium. Bij Ambiance kan je daarvoor kiezen uit maar liefst 209 kleuren.’ Een andere belangrijke keuze voor de uitstraling van het zonnescherm is de keuze voor het doek. Ambiance heeft een zeer uitgebreide doekcollectie van ruim 400 dessins beschikbaar. Deze collectie is opgebouwd uit doeken van de vooraanstaande merken zoals Dickson Constant, Sattler en Soltis. Naast ruime keuze uit dessins ben je bij Ambiance altijd verzekerd van zonweringsdoek van topkwaliteit. Dat uit zich in doeken die kleurecht zijn, beschermen tegen UV bestraling en die zijn voorzien van een vuil- en waterafstotende laag waardoor de doeken mooi blijven en rot of schimmel geen kans heeft.

De Ambiance Hard Top Plus is een budgetvriendelijk lamellendak. Elektrisch kantelbaar of manueel regelbaar. De aluminium lamellen van 16 cm regelen de zoninval op het terras door tot 150° om hun as te draaien. Het lamellendak is leverbaar in witte of antracietgrijze structuurlak. ‘Op het heetst van de dag zit je heerlijk onder een lamellendak’, aldus Theo. ‘Want de lamellen van 16 of 21 cm breed bieden schaduw op je terras, maar door de open structuur wordt de warmte efficiënt afgevoerd en blijft het buitengevoel optimaal behouden.’ Ook heb je met de lamellen in open stand maximale lichtinval in je woning. Toch liever een volledig gesloten dak? Ook dat is eenvoudig te regelen door de lamellen handmatig of elektrisch te sluiten tot een dak dat 100% waterdicht is.