'T SFEERHUIS - TOONAANGEVEND IN WONEN

Zambonistraat 4a
8263 CE Kampen
038 331 36 79
henk@sfeerhuis.nl

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Bestel je producten eenvoudig en snel in onze webshop en kom ze veilig bij onze winkel afhalen.

Over 't Sfeerhuis,
Kampen

Meedenken met maatwerk
De medewerkers van 't Sfeerhuis komen graag bij de mensen thuis om zo niet alleen de juiste maten op te nemen, maar ook om ter plekke in oplossingen mee te denken. Hierbij komt de brede kennis van meer dan dertig jaar doe-het-zelf en woninginrichting zeer goed van pas. 'We hebben alle disciplines in huis. We beschikken over een team van acht man. Dan moet je denken aan timmerlieden, monteurs, stoffeerders, schilders en behangers. Met deze vakmensen kunnen we nagenoeg alles in de woning uitvoeren. Ook hebben we twee eigen stylistes, die samen met de klant mooie oplossingen kunnen ontwerpen.'

Trends
't Sfeerhuis is altijd op zoek naar de laatste trends op het gebied van woninginrichting. 'Maar die trends moeten natuurlijk ook betaalbaar zijn.'
Henk van Dijk gaat altijd samen met stylisten Monique en Kimberley naar de vakbeurzen. 'Hier zoeken we naar de nieuwste trends en kopen we de mooiste nieuwe meubels samen in. We zijn een goede combinatie. Monique en Kimberley kijken meer vanuit decoratief oogpunt en ik vanuit een economische benadering. Tenslotte kan iets heel leuk zijn, maar als het product niet in de juiste prijsklasse valt, denk ik niet dat het iets voor onze klantenkring is.' Uiteindelijk verloochent ruim dertig jaar ervaring zich niet.


Showroom
'We hebben onze website zo ingericht dat je volop inspiratie kunt opsnuiven en ideeën kunt opdoen. Maar wie moeilijk een keuze kan maken, omdat wat men zoekt er eigenlijk niet tussen staat, die nodigen we van harte uit om in onze showroom te komen kijken. Tenslotte kunnen we veel meer bieden dan onze site, flyers of advertenties kunnen laten zien.' Maatwerk, dus. Niet alleen op het gebied van meubels, maar eigenlijk op alles wat met woongenot te maken heeft.


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Nieuws uit Kampen

Volg hier de ontwikkelingen van 't Sfeerhuis


 

Wat kun je bij 't Sfeerhuis vinden?


Collectie producten in Kampen

 

't Sfeerhuis - HET TEAM

Met inzet, interesse en persoonlijke aandacht bereik je de grootste successen. Alle medewerkers zijn daarom niet alleen deskundig en creatief, zij beleven ook veel plezier aan nauwe samenwerking met mensen die het optimale uit hun huis willen halen. Voor ieder budget en iedere aanschaf in huis, hoe klein ook, zoeken zij met liefde die elementen die je woongenot verhogen.

't Sfeerhuis - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap 't Sfeerhuis in Kampen binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij 't Sfeerhuis kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij 't Sfeerhuis in Kampen ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan 't Sfeerhuis overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

't Sfeerhuis – ONZE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij 't Sfeerhuis in Kampen. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van 't Sfeerhuis zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij 't Sfeerhuis in Kampen kun je alle kanten op.

't Sfeerhuis – ONZE SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij 't Sfeerhuis in Kampenook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je 't Sfeerhuis inschakelen als de beste.

't Sfeerhuis – VAKSPECIALIST

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij 't Sfeerhuis weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?

't Sfeerhuis – SPECIALITEIT

Een gezellig en comfortabel huis is een prettig thuis. Een eigen plek; jouw stijl. Wie graag iets anders dan een ander wil en een eigen stempel op het eigen (t)huis wil drukken, gaat natuurlijk naar ’t Sfeerhuis Kampen. Voor die op maat gemaakte inbouwkast én nieuwe binnendeuren geheel in stijl met de rest van je interieur. Weet dan dat 'Sfeerhuis Kampen je op al deze vlakken van dienst kan zijn. Vakkundig, betrouwbaar én betaalbaar. Inmiddels al dertig jaar. Ook voor de mooiste zonwering.