'T BINNENHUIS

ONTDEK JOUW THUIS SAMEN MET INTERIEURSTYLISTE MANON

Samen met onze interieurstyliste Manon ga je op zoek naar jouw ideale interieur, waar jij het gevoel van thuiskomen écht gaat ervaren.

VRAAG MANON OM ADVIES

INTERIEURPROJECTEN

Bekijk onze binnenkijkers:

EEN PERSOONLIJK EN EIGENTIJDS INTERIEURADVIES

Manon: 'Met mijn passie voor interieur probeer ik de klant enthousiast te maken. Ik beleef dan ook veel plezier aan de nauwe samenwerking met mensen die het optimale uit hun huis willen halen.'

OVER MANON

Sinds 2010 ben ik werkzaam bij ’t Binnenhuis als Interieuradviseur. Hier ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de creatieve adviezen variërend van woonadvies aan huis of in de zaak, tot een compleet uitgewerkt Persoonlijk Interieurplan. Hierbij kan ik begeleiding geven in het proces een woning te transformeren door kleine ingrepen of bijvoorbeeld d.m.v. 3D aanzichten te laten zien wat de mogelijkheden zijn van een nieuwe woning en/of verbouwing. De woonwensen maak ik tastbaar met een sfeerbord met inspiratiebeelden, kleuren en materialen. Voor ieder budget en iedere aanschaf in huis zoek ik dan ook met liefde die elementen die het woongenot verhogen.

MAAK EEN AFSPRAAK MET MANON

DE WERKWIJZE VAN INTERIEURSTYLISTE MANON

Bij Home Made By werken de interieurstylisten volgens een vast stappenplan:

1. Kennismaking en bespreking woonwens aan de hand van meegebrachte foto's en plattegronden

2. Keuze uit 3 adviesdiensten: een mondeling-, een kleur- of interieuradvies eventueel ondersteund met 3D visualisatie

3. De mogelijkheid om het project door onze stoffeerder en/of schilder te laten uitvoeren

MAAK EEN AFSPRAAK MET MANON

PERSOONLIJK INTERIEURADVIES DOOR MANON

Je kunt kiezen uit 3 individuele design services:

Mondeling advies

Voor een mondeling advies komen we bij je langs en krijg je gedurende ca. 1,5 uur advies over meubelopstelling, materialen, kleur en verlichting. We geven antwoord op je woonvragen en geven tips die meteen toepasbaar zijn en waarmee je direct aan de slag kunt.

 

Kleuradvies

Voor een kleuradvies komen we bij je langs om de ruimte te inventariseren en fotografen. We bespreken je wensen en aan de hand hiervan werken wij een persoonlijk kleurenplan voor je uit. Met dit kleurenplan laten we zien welke kleuren en materialen je op de wanden, vloeren en meubelen kunt gebruiken om je persoonlijke woonsfeer te bereiken. Met dit overzicht kun je direct aan de slag.

Interieuradvies

Met het Interieuradvies helpen wij je bij het inrichten van je woonruimte. Het interieurontwerp start met een intakegesprek bij je thuis. We bespreken je wensen per ruimte en inventariseren deze dmv inmeten en fotograferen. Wij maken vervolgens een moodboard als sfeerdrager en (2D) plattegrondschetsen voor nieuwe indelingsmogelijkheden. We laten hierbij meestal meerdere opties zien zodat je kunt aangeven wat het beste bij je aansluit. Hierna volgt het definitieve indelingsadvies met een kleur- en verlichtingsplan. In het kleurenplan worden kleuren voor de wanden, vloeren en meubelen bepaald. In het verlichtingsplan geven wij aan waar je bepaalde armaturen het beste kunt toepassen. Als alles compleet is presenteren wij het interieurontwerp!

3D visualisatie

Als je het moeilijk vindt om je een ruimte voor te stellen, dan kunnen we 3D impressies maken van hoe het Interieuradvies uit zal pakken. Bij het definitieve interieurontwerp leveren wij meerdere 3D aanzichten om een overzichtelijk beeld te geven van het ontwerp.

DE VOORDELEN VAN EEN INTERIEURADVIES DOOR INTERIEURSTYLISTE NAAM:

-Goede inventarisatie van wensen van de bewoners
-De woonstylist komt bij je thuis kijken
-Functioneel en passend productadvies
-Prijsopgave rekening houdend met budget
-Professionele uitvoering door fijne vakmensen
-Afstylen door de woonstylist cadeau!