Wormskamp Licht en Interieur

Dé verlichtingsspecialist van Oost-Nederland

Wormskamp Licht & Interieur in Doetinchem biedt een uitgebreide collectie verlichting in een sfeervolle winkel. Begonnen in 1963 zijn wij inmiddels één van de grootste verlichtingsspecialisten in Oost-Nederland. Of uw voorkeur nu uitgaat naar moderne, klassieke of eigentijdse verlichting, bij Wormskamp Licht & Interieur is de kans van slagen bijzonder groot. Doordat wij ons druk bezig houden met de ontwikkelingen bij onze leveranciers behouden we een jonge collectie vol nieuwe items en technieken. Hierdoor hopen wij u telkens weer te verrassen met verschillende nieuwe items.

Vakmanschap

Wij delen graag onze kennis met u en helpen u graag bij het opstellen van een functioneel en creatief lichtplan, of het nu gaat om een volledige nieuwbouwwoning, verbouwing of een advies voor bestaande vertrekken in uw woning of bedrijf.  Wij kijken samen met u naar uw wensen, smaak en functionaliteit die past bij u en uw interieur. Ons streven is dan ook altijd om een passend advies te geven dat al uw verwachtingen overtreft!

Ervaring van het licht

Hoe mooi uw interieur ook is, zonder de juiste verlichting komt dit niet tot zijn recht. Licht speelt een belangrijke rol in uw woning. Licht doet leven, licht bepaalt de sfeer. Die sfeer laten wij u graag ervaren in onze winkel. Is uw verlichting aan vervanging toe? Of bent u op zoek naar verlichting voor uw nieuwe interieur? Bij Wormskamp Licht en Interieur laten wij u graag onder het genot van een kopje koffie ervaren wat licht doet en welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Onze winkel

Als één van de grootste verlichtingsspecialisten in Oost-Nederland, zijn wij gevestigd in ons nieuwe pand op de best bereikbare locatie in Doetinchem. Namelijk aan de Havenstraat. Met gratis parkeren vlak voor de deur. Wij hopen u graag een keer te ontmoeten in onze sfeervolle winkel.