Stylingadvies bij Robben in Ulft

Robben is dé woon- en interieurspeciaalzaak voor  Ulft en omstreken (o.a. Gaanderen, Terborg, Etten Gld, Veldhunten en Breedenbroek).

Bezoek de winkelRobben in Ulft geeft professionele kleur- en inrichtingsadviezen aan particulieren en bedrijven. Onze professionele styliste voorziet u van de meest praktische en persoonlijke styling- en interieuradviezen.

Interieuradvies particulieren

Stel dat u van plan bent uw interieur te veranderen, u krijgt een nieuwe woning, of u gaat verbouwen en u twijfelt nog over de sfeer, het kleurgebruik, de indeling en de toe te passen materialen dan kunt u gratis gebruik maken van onze styliste. Onze styliste voorziet u van een persoonlijk en budgetgebonden advies. Het bezoeken van de locatie en het inventariseren van uw wensen en persoonlijke omstandigheden is hierin een must. Het inschakelen van een styliste bespaart u veel tijd en behoed u voor miskopen en teleurstellingen. Zij zal uw persoonlijke wensen vertalen naar een compleet inrichtings- en kleuradvies, eventueel gevisualiseerd door middel van kleurstalen en moodboards.

Interieuradvies bedrijven en projecten

U bent voornemens een bedrijf te starten of u wilt uw huidige bedrijfsruimte een facelift geven? Wij zorgen ervoor dat uw kantoor of bedrijf weer de juiste sfeer uitstraalt zodat u weer kunt werken in een prettige en representatieve omgeving. Uw persoonlijke wensen zullen wij vertalen naar een compleet inrichtings- en kleuradvies, eventueel gevisualiseerd door middel van kleurstalen en moodboards.