ROB SCHOONENBERG
MENU
Home Made By Deco Home Schoonenberg
DECO HOME SCHOONENBERG
Zuidstraat 3 2225 GS Katwijk 071 401 44 93 info@aschoonenberg.nl CONTACT
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 19:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Over Rob Schoonenberg, Katwijk

Welkom op de website van Schoonenberg.
Wij zijn hét adres voor alles op het gebied van verf, behang, tapijt, stoffen, raamdecoratie, vloeren en glas. Bij ons vind je alle productgroepen onder één dak zodat je alles in een keer kan uitzoeken. Ons complete assortiment is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat.
Weet je al wat je wilt?
Dan hebben wij gegarandeerd de gewenste kleur of dessin in ons assortiment.
Hulp nodig bij het kiezen?
Schoonenberg in Katwijk adviseert je graag met een passend en deskundig advies.

Nieuws in **plaats**

Vraag hier onze GRATIS stijlgids aan

Vraag hier onze GRATIS stijlgids aan

LEES MEER

Collectie producten in **plaats**

Verf
Verf
Behang
Behang
Gordijnen
Gordijnen
Vloeren
Vloeren

Rob Schoonenberg - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Rob Schoonenberg in Katwijk binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Rob Schoonenberg kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Rob Schoonenberg in Katwijk ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Rob Schoonenberg overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Rob Schoonenberg – DE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Rob Schoonenberg in Katwijk. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Rob Schoonenberg zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Rob Schoonenberg in Katwijk kun je alle kanten op.

Rob Schoonenberg – SERVICES

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Rob Schoonenberg in Katwijk ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Rob Schoonenberg inschakelen als de beste.

Rob Schoonenberg – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Rob Schoonenbergweten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?

Contact opnemen