RIBA RIDDERKERK
Home Made By Riba Ridderkerk
RIBA RIDDERKERK
Noordenweg 69 2984 AG Ridderkerk 0180 49 67 67 CONTACT
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Tevens zijn wij op afspraak ook open op maandag t/m vrijdagavond zodat we u in alle rust kunnen adviseren. Ook is het mogelijk om op afspraak met stalen bij u thuis langs te komen voor een advies op maat.

Over Riba

Professioneel, betrouwbaar, innovatief en klantvriendelijk.
Vier onmisbare pijlers waarop ons bedrijf rust en die wij bij al onze werkzaamheden hoog in het vaandel hebben.

Al sinds begin 1900 is ons schildersbedrijf gevestigd in de historische dorpskern van Barendrecht. In de loop der jaren is ons werkterrein uitgebreid met de verf- en behangspeciaalzaak in zowel Barendrecht als Ridderkerk.

Op onze website kunt u veel informatie vinden over onze diensten en producten, maar uiteindelijk zult u toch zelf in het echt uw keuzes willen maken. Over smaak en stijl valt nu eenmaal niet te twisten en daarom nodigen wij u van harte uit in één van onze winkels.

Loop eens vrijblijvend binnen, of maak een afspraak via ‘informatie’ in het menu boven in het scherm. Natuurlijk kunt ons ook telefonisch bereiken.

Graag tot ziens in een van onze winkels!

Nieuws van Riba

Collectie en Diensten bij Riba

Riba - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap bij Riba binnen voor een inspirerend advies. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Riba kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een eerlijke prijs. En niet onbelangrijk: bij Riba in Ridderkerk en Barendrecht ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Riba overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Riba – DE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Riba in Ridderkerk en Barendrecht. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties van Riba zich door de beste kwaliteit in de nieuwste kleuren. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Riba kun je alle kanten op.

Riba – SERVICE

Van het kopen van een nieuwe bank en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Riba in Ridderkerk en Barendrecht ook terecht voor advies op maat. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar combineren om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Riba inschakelen als de beste.

Riba – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren.Een groot assortiment in vloeren zoals PVC, tapijt, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van raamdecoratie is voor ons geen enkel probleem. Bij Riba weten we precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in-betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, of juist duo-rolgordijnen.