Riba in Barendrecht – Omdat de juiste vloer het verschil maakt

Riba in Barendrecht – Omdat de juiste vloer het verschil maakt

Bezoek de winkel


Waarom je bij Riba in Barendrecht de juiste vloer vindt

Bij Riba wordt niet lichtzinnig nagedacht over de vloer. De vloer valt immers direct op zodra je een eerste stap in een woning zet. Met de juiste vloer, kun je direct de juiste sfeer neerzetten. Bij Riba zien we het uitzoeken van een vloer dan ook als iets persoonlijks. Ga jij voor de allure van PVC, het comfort van een vinyl vloer of kies je liever voor een warm tapijt?


De tapijten van Riba, Barendrecht

In Barendrecht ben je aan het goede adres als het aankomt op advies rondom de meest uiteenlopende tapijten.

Bezoek de winkel

 


Bij Riba maak je kennis met een groot assortiment tapijten. Tapijten die je speciaal op maat kunt laten maken, perfect passend bij de afmetingen van jouw interieur. Niet alleen vind je bij ons de meest zachte tapijten in natuurlijke tint, ook voor een tapijt in uitgesproken patroon kun je in Barendrecht perfect slagen.


PVC van Riba, Barendrecht

Bij Riba in Barendrecht zijn we gespecialiseerd in PVC. Ontdek welke soort bij jou past.

Bezoek de winkel

 

We merken we dat er steeds meer vraag is naar PVC. Niet verwonderlijk, aangezien dit type vloer in veel verschillende stijlen komt en een flink aantal voordelen met zich meedraagt. Laat je inspireren door de uitgebreide PVC collectie die je vindt bij Riba in Barendrecht.


Vinyl van Riba, Barendrecht

Ontdek de voordelen van vinyl.

Bezoek de winkel

 

Laat je vloer opleven met één van de vinyl vloeren van Riba. Niet alleen kenmerkt dit type vloer zich door makkelijk onderhoud, de aanschaf van een vinyl vloer is ook een stuk goedkoper dan de aanschaf van een ander type vloer. Neem een kijkje bij Riba in Barendrecht en laat je verwonderen.