RIBA BARENDRECHT
Stijlvol behang van Riba in Barendrecht

Stijlvol behang van Riba in Barendrecht

Bezoek de winkel


Riba: de behangcollectie van je dromen

Ben je opzoek naar een behangsoort waar kwaliteit en stijl samenkomen? Dan ben je bij Riba in Barendrecht aan het juiste adres. Van een dromerig bloemenbehang voor in de kinderkamer en een strak streepjesbehang voor in de werkkamer tot een retro behang voor in de slaapkamer – bij Riba kun je je ogen uitkijken. Naast het vinden van het juiste patroon, geven de specialisten van Riba in Barendrecht ook graag advies over de juiste bijproducten zoals lijm. Ook is de ene ondergrond beter geschikt om te behangen dan de andere ondergrond. En wist je dat het ene behangsoort duurzamer is dan het andere? Bij Riba in Barendrecht informeren ze je graag over alle mogelijkheden rondom behang.

Home Made By behang van Riba

Bezoek de winkel

De kennis rondom behang gaat ver bij Riba. Niet verwonderlijk dat je in deze speciaalzaak in Barendrecht dan ook een uitgebreide, eigen collectie behangsoorten hebt. En, je hoeft zeker niet bang te zijn dat je niet het juiste behang vindt. De eigen collectie van Riba bestaat namelijk uit meer dan 80 behangsoorten. Je vindt behangsoorten in traditionele look, geïnspireerd op de natuur. Maar ook voor een meer grafisch patroon kun je bij Riba prima slagen.

PIP Studio bij Riba

Bezoek de winkel

Het behang van PIP Studio herken je uit duizenden. Vrolijk en met een eigenzinnige twist – zo omschrijven de stylisten van Riba het kleurrijke behang van PIP Studio. Zet je huis in bloei met een behangrol in bloemenprint of dierenpatroon. Voeg jij graag wat karakter toe in huis, maar ben je bang dat het te druk wordt? De stylisten van Riba kunnen je moeiteloos voorzien van de juiste stylingtips.

Eijffinger - je vindt het bij Riba 


Bezoek de winkel

Al meer dan 140 jaar creëren ze bij Eijffinger de meest stijlvolle patronen voor hun behangcollectie. Dit bedrijf staat voor pure kwaliteit. Om deze reden verkopen de woonprofessionals van Riba in Barendrecht met veel plezier de selectie behangsoorten van dit topmerk. Wordt het een op de natuur geïnspireerd behang of kies je straks voor een kleurrijk exemplaar van Eiffinger? 


Hooked on Walls bij Riba 


Bezoek de winkel

Dit creatieve A-merk is in staat om iedere ruimte in huis te voorzien van een stijlvolle transformatie. Laat je bij Riba in Barendrecht inspireren door de uitgebreide collectie van dit merk. Van lichte tinten tot donkere kleuren en van rustieke patronen tot drukke motieven – bij Hooked on Walls vind je gegarandeerd waar je naar opzoek bent. 


Een kunstzinnige uitstraling met Arte van Riba 


Bezoek de winkel

Volgens de experts van Riba in Barendrecht is je huis zoveel meer dan de plek waar je woont. Graag gebruiken ze bij Riba dan ook behang om iedere ruimte te voorzien van extra stijl en authenticiteit. De kunstzinnige behangsoorten van Arte lenen zich hier bijzonder goed voor. Laat je inspireren door de mooiste kleuren en patronen van dit fijne merk. 


Voca van Riba

Bezoek de winkel

Tijd om je zithoek te voorzien van karakter! Of is het juist je slaapkamer die je zou willen opfrissen met een licht bloemenbehang? De behangsoorten van Voca – verkrijgbaar bij Riba – zorgen ervoor dat iedere ruimte in huis opleeft. Laat je inspireren door de experts van Riba en vind de juiste behangsoort voor jouw interieur in Barendrecht.