RIBA BARENDRECHT
Home Made By Riba Barendrecht
RIBA BARENDRECHT
Dorpsstraat 129 2992 BD Barendrecht 0180 49 67 67 info@ribadetail.nl
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Naast deze openingstijden zijn wij ook van maandag t/m vrijdagavond voor u op afspraak open zodat wij u in alle rust kunnen helpen. Ook is het mogelijk om met onze stalen een afspraak te maken bij u thuis.

Over Riba, Barendrecht

Ben je op zoek naar mooie en kwalitatieve verf, behang, raamdecoratie of vloer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Welkom bij Riba in Barendrecht.

De verfspecialist en woninginrichter bij jou in de buurt!

Nieuws in Barendrecht

Collectie producten in Barendrecht

Riba - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap bij Riba in Barendrecht binnen voor een inspirerend advies. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Riba kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een eerlijke prijs. En niet onbelangrijk: bij Riba in Barendrecht ben je ook aan het juiste adres als het op inspiratie aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Riba overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Riba – DE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Riba in Barendrecht. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties van Riba zich door de beste kwaliteit in de nieuwste kleuren. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Riba in Barendrecht kun je alle kanten op.

Riba – SERVICE

Van het kopen van een nieuwe bank en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Riba in Barendrecht ook terecht voor advies op maat. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar combineren om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Riba inschakelen als de beste.

Riba – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Een groot assortiment in vloeren zoals PVC, tapijt, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw raamdecoratie is voor ons geen enkel probleem. Bij Riba weten we precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in-betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, of juist duo-rolgordijnen.