Verticale jaloezieën materialen

Bij verticale jaloezieën zie je hoe functionaliteit en een strakke, moderne uitstraling uitstekend samengaan. Bovendien bepaal je zelf eenvoudig de gewenste lichtinval. Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in stof en kunststof. Ideaal voor veel soorten raampartijen. Heb je grote ramen in je woning? Dan geeft de verticale jaloezie een prachtig, groots effect. Onze verticale jaloezieën zijn leverbaar tot een breedte van wel 6 meter. Voor advies over welke soort verticale jaloezieën passen in jouw interieur, helpen we je graag verder in onze winkel. Onze Interior Designer helpt je graag bij het maken van de juiste kleur- en materiaalkeuze, in de winkel of bij jou thuis. Bekijk alvast de materialen en decoratieve opties:

MATERIAAL KEUZEN

Stof
De zachte en warme uitstraling is wat de stoffen lamellen zo mooi maakt. De collectie biedt een ruime keuze in vrijwel iedere kleur. Ook bevat deze collectie lamellen met een rijk textielgevoel. Lamellen van stof zijn niet alleen decoratief, maar bieden ook diverse functionele voordelen. Zo zijn deze lamellen bijvoor- beeld beeldschermgeschikt en daardoor bijzonder praktisch in de werkkamer. Voor de badkamer en de keuken biedt deze collectie lamellen die vochtbestendig zijn. Verticale jaloezieën van stof zijn sfeermakers bij uitstek, maar passen ook uitstekend in een strak interieur. Verticale jaloezieën van stof zijn verkrijgbaar met 89 mm lamellen.

Kunstof
De kunststof lamellen in onze collectie zijn duurzaam en kwalitatief hoogwaardig. Kunststof lamellen zijn gemakkelijk in het onderhoud en bestand tegen vocht. Kortom, ze zijn zeer geschikt voor keuken en badkamer. In de collectie zitten ook lamellen met een matte uitstraling. Deze lamellen zorgen voor een zachte lichtinval, terwijl je privacy gewaarborgd blijft. Verticale jaloezieën van kunststof zijn verkrijgbaar met 52 mm, 70 mm, en 89 mm lamellen.

DECORATIEVE OPTIES

Naast de bekende stoffen en kunststof lamellen bieden wij nu ook de mogelijkheid om je verticale jaloezieën persoonlijk te maken. Met onderstaande 'Tailor made' opties geef je je interieur een unieke uitstraling.


Decoratief kleurmodel
Bij een decoratief kleurmodel kun je lamellen in verschillende kleuren met elkaar combineren. Dit maakt het mogelijk de jaloezie optimaal af te stemmen op het interieur.
- Deze optie is alleen mogelijk als alle lamellen dezelfde breedte en hetzelfde materiaal hebben. 
- Geef aan hoeveel lamellen je in de afwijkende kleur wilt bestellen.
Onderzoom
Geef je verticale jaloezie een speelse uitstraling door de lamellen af te laten werken met de onderzoom naar voren.
- Als je kiest voor deze optie, worden álle lamellen afgewerkt met de onderzoom naar voren.


Modieus stiksel
Laat jouw verticale jaloezie voorzien van een modieus deken- stiksel.
- Een stiksel is alleen mogelijk bij verticale jaloezieën van stof.
- Het stiksel komt aan de interieurzijde. 
- Bepaal zelf het aantal lamellen dat je van dit bijzondere stiksel wilt voorzien. 


Stijlvolle knopen
Kies voor de stijlvolle afwerking van knopen onderaan je verticale jaloezie.
- Knopen zijn alleen mogelijk bij verticale jaloezieën van stof. 
- Standaard komen aan de onderkant van de lamel, aan de interieurzijde, twee knopen.
- Optioneel is het mogelijk om de twee knopen op een andere hoogte te plaatsen. Geef de hoogte in mm aan vanaf de onderkant.
- Bepaal het aantal lamellen dat je van knopen wilt voorzien.


Stoere ringen
Maak je verticale jaloezie bijzonder met stoere ringen. Bepaal zelf hoeveel lamellen je met een ring wilt en in welke kleur.
- Ringen zijn alleen mogelijk bij verticale jaloezieën van stof. 
- Standaard komt de ring aan de onderkant van de lamel. 
- Optioneel is het mogelijk om de ring op een andere hoogte te plaatsen. Geef de hoogte in mm aan vanaf de onderkant. 
- Bepaal hoeveel lamellen je van een ring wilt voorzien.
 

 

LET'S DESIGN TOGETHER!