Home made by materialen rol gordijnen

Materialen Rolgordijnen

De collectie rolgordijnen van Home Made By biedt verduisterende stoffen en lichtdoorlatende stoffen. Kies een verduisterende stof in de slaapkamer voor een goede nachtrust of ga voor een lichtdoorlatende stof in de woonkamer, voor een sfeervolle lichtinval en voldoende privacy. Kies voor de badkamer de verduisterende variant zodat je altijd verzekerd bent van privacy, deze is er ook in een speciale vochtbestendige stof. Bij een verduisterende stof wordt op de achterzijde van de stof een 100% lichtdichte synthetische laag geplakt. De voorste stof kan katoen of polyester zijn. Onze Interior Designer helpt je graag bij het maken van de juiste kleur- en materiaalkeuze, in de winkel of bij jou thuis.

 

Duurzaam


Rolgordijnen kunnen naast mooi ook duurzaam zijn. 
Verschillende lichtdoorlatende stoffen zijn gemaakt van 100% gerecyclede petflessen en na de levensduur van het rolgordijn weer recyclebaar.
1 m2 van deze rolgordijnstof is gemaakt van 6 petflessen.


De finishing touch

Geef je interieur een persoonlijke finishing touch en maak je rolgordijn compleet met onze verschillende mogelijkheden in afwerking.

Kies bijvoorbeeld voor een bijpassend of contrasterend stiksel of maak je rolgordijn compleet met een houten onderlat. 

• Een rolgordijn wordt standaard afgewerkt met een onderlat, steunen met eindkapjes en kettingbediening. De onderlat zit netjes verwerkt in de onderzoom van het rolgordijn. We stemmen de kleur van de onderdelen en ketting af op de door jou gekozen stofkleur.

• Je rolgordijn kan ook worden afgewerkt met  een mooie aluminium onderlat (2,5 cm hoog), deze is verkrijgbaar in vijf kleuren: wit, aluminium, RVS, koper en zwart. 

• Een stoere houten onderlat (5 cm hoog) is verkrijgbaar in 16 mooie kleuren, met of zonder nerf. De houten onderlat is zichtbaar aan de voor- en achterzijde van het rolgordijn. Rolgordijnen met een houten onderlat zijn niet geschikt  voor veerbediening en spandraden.

• Met een dubbel stiksel in een van de 35 kleuren voeg je een subtiel accent toe aan je rolgordijn. Een rolgordijn met een dubbel stiksel wordt altijd uitgevoerd met een standaard onderlat.

• Maak je rolgordijn persoonlijk met een mooie schulp met biesband. Het biesband komt aan de voor- en achterzijde van het rolgordijn. Standaard wordt de kleur van het biesband afgestemd op de kleur van je rolgordijn, maar ook een accentkleur is mogelijk.

• Wanneer je een zelfde print kiest voor meerdere rolgordijnen, zorgen wij ervoor dat de print onderaan identiek is.

 

LET'S DESIGN TOGETHER!