PRUIS
MENU
Home Made By Pruis, de Woonprofessionals
PRUIS, DE WOONPROFESSIONALS
Noorderbreedte 1 8081 PX Elburg 0525 68 70 80 info@pruis-dewoonprofessionals.nl CONTACT
Maandag
08:30 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:00
Zaterdag
08:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Wij zijn er voor jou en voor je huis. Juist in deze roerige tijd. We zijn dus gewoon open. Vanzelfsprekend volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Lees meer over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen en over de mogelijkheden op afstand. Samen maken we er het beste van.

Over Pruis, Elburg

Wij helpen u graag om het juiste kleur en materiaal advies te geven bij het inrichten van uw woning. Of het nu gaat om verf, behang, vloeren, gordijnen, en raamdecoratie, we hebben een eigentijds assortiment, en de juiste kennis in huis om van uw huis, uw thuis te maken.
Wilt u het zelf of laten doen, ook hier hebben we als De Woonprofessionals, vakkundige mensen klaar staan om dit op maat toe te passen in uw woning.
We ontvangen u graag in onze winkel.

Nieuws in Elburg

Collectie producten in Elburg

Pruis - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Pruis in Elburg binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Pruis kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Pruis in elburg ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Pruis overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Pruis – COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Pruis in Elburg. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Pruis zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Pruis in Elburg kun je alle kanten op.

Pruis – DE SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Pruis in Elburg ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Pruis  inschakelen als de beste.

Pruis – VAKSPECIALIST

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Pruis weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?