POULISSE
MENU

Milou

Styliste bij Poulisse

'Soms is het lastig om keuzes te maken, die echt bij jou en je leefsituatie passen. Het is mijn passie om samen met jou jouw thuis te ontdekken'

MAAK EEN AFSPRAAK MET MILOU

Over Milou

Mijn naam is Milou Soeters en ben geboren in het prachtige jaar 1994. Sociaal, perfectionistisch, serieus, behulpzaam, creatief, ondernemend en leergierig, dat is hoe je mij het beste kunt omschrijven. Als kind was tekenen, verven en knutselen het geen wat ik het liefst deed. Nu als styliste voor Poulisse ben ik nog steeds creatief bezig op gebied van interieur en wooninrichting maar nu middels stijl-moodboards en inrichtingsplannen voor kleine tot grote projecten.

Ik geniet van het passen en meten, het zoeken naar de juiste kleurcombinatie en de juiste texturen. Ik hou van structuur en overzicht in mijn manier van werken alsook in mijn designs. In mijn ontwerpen let ik dan ook op vormen en lijnen wardoor een zekere minimalisme kan ontstaan die de kracht van rust uitstraalt. Zo wordt elk wooninrichting en stijladvies nauwkeurig afgestemd op de opdrachtegever(s).

Ik ben erg perfectionistisch en ga altijd voor het beste resultaat. Ik zal dan ook nooit een opdracht afleveren aan een klant, terwijl deze naar mijn idee nog niet perfect is.

VRAAG MILOU OM ADVIES

Realisaties van Milou

  

Kan jouw interieur wat meer karakter gebruiken?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET Milou

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. 

Design Advies 
Persoonlijk adviesgesprek en aankoopadvies
€95,- per ruimte

Design Plan
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (2D) en aankoopadvies
€395,- per ruimte

Design Plan 3D
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (3D) en aankoopadvies
€595,- per ruimte

MAAK EEN AFSPRAAK MET Milou

Milou: 'Een interieurstylist moet goed kunnen luisteren en de juiste vragen kunnen stellen. Alleen hierdoor kan er een goed persoonlijk advies gegeven worden.'