POULISSE
MENU

Thamara

Styliste bij Poulisse

'het vinden van de juiste kleurcombinatie in je interieur is vaak een moeilijke uitdaging voor de klant. Ik kan je helpen bij het vinden van de juiste kleurbalans, want daar zit juist mijn passie'.

PLAN EEN DESIGNDATE MET THAMARA

Over Thamara

Thamara begrijpt als geen ander dat het creëren van een perfect interieur een persoonlijk proces is. Daarom voelt ze niet alleen feilloos aan wat de huidige trends binnen de branche zijn, maar ook waar haar klanten behoefte aan hebben. Zo kun je bij interieurstyliste Thamara terecht met de meest uiteenlopende vragen over interieuradvies en kleuradvies. Zij pakt allerlei projecten aan, van klein tot groot. Ben je toe aan nieuwe woon- of projectinrichting? Vraag Thamara om stijladvies.

VRAAG THAMARA OM ADVIES

Realisaties van Thamara

  

JE EIGEN INTERIEURPROJECT STARTEN?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET THAMARA

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. 

Design Advies 
Persoonlijk adviesgesprek en aankoopadvies
€95,- per ruimte

Design Plan
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (2D) en aankoopadvies
€395,- per ruimte

Design Plan 3D
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (3D) en aankoopadvies
€595,- per ruimte

PLAN EEN DESIGNDATE MET THAMARA

THAMARA: 'Elkaar inspireren en aanzetten tot nieuwe interieurcreaties die passen bij je thuisgevoel zowel esthetisch als praktisch, daar wordt ik blij van.'