Thamara


Styliste bij Poulisse

'het vinden van de juiste kleurcombinatie in je interieur is vaak een moeilijke uitdaging voor de klant. Ik kan je helpen bij het vinden van de juiste kleurbalans, want daar zit juist mijn passie'.


PLAN EEN DESIGNDATE MET THAMARA

Over Thamara

Thamara begrijpt als geen ander dat het creëren van een perfect interieur een persoonlijk proces is. Daarom voelt ze niet alleen feilloos aan wat de huidige trends binnen de branche zijn, maar ook waar haar klanten behoefte aan hebben. Zo kun je bij interieurstyliste Thamara terecht met de meest uiteenlopende vragen over interieuradvies en kleuradvies. Zij pakt allerlei projecten aan, van klein tot groot. Ben je toe aan nieuwe woon- of projectinrichting? Vraag Thamara om stijladvies.

 

VRAAG THAMARA OM INTERIEURADVIES

Realisaties van Thamara

  

JE EIGEN INTERIEURPROJECT STARTEN?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET THAMARA

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

 

PLAN EEN DESIGNDATE MET THAMARA

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)
2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.
3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is mijn missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

MAAK EEN AFSPRAAK met Thamara

THAMARA: 'Elkaar inspireren en aanzetten tot nieuwe interieurcreaties die passen bij je thuisgevoel zowel esthetisch als praktisch, daar wordt ik blij van.'