Home Made By Poulisse de woonprofessionals

POULISSE DE WOONPROFESSIONALS

Wordenseweg 27
5334 JA Velddriel
0418 63 22 23
info@poulisse.nl
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00

Wij zijn open

Bestel je producten eenvoudig en snel in onze webshop en kom ze veilig bij onze winkel afhalen.

 

OPEN

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. In deze bijzondere tijd doen we dat zo:

• Onze winkel is geopend zodat je onze collecties verf, behang, vloeren, raamdecoratie, gordijnen en meubels op je gemak kunt komen bekijken.
Online bestellingen (via contact of onze WEBSHOP) mogen worden afgehaald aan de winkeldeur

Voor vragen, advies of het maken van een afspraak bel ons:
0418 63 22 23

 

Over Poulisse, Velddriel

Poulisse is een verf- en behang-/woonwinkel. Naast een schildersbedrijf is ongeveer dertig jaar geleden een speciaalzaak ontstaan in, oorspronkelijk, verf en behang. Later is daar woningstoffering bij gekomen. Dit is nog steeds een groeiende tak binnen het bedrijf. Dit familiebedrijf is gevestigd in Velddriel en bedient een klantenkring voornamelijk uit de regio Bommelerwaard. In 2010 is een nieuwbouwpand betrokken en een fundament gelegd voor een moderne en jonge winkel.

Met gevoel voor stijl en mode geven we deskundig advies op gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloerbedekking en PVC-vloeren. Met ons enthousiaste team staan we voor u klaar, bij ons in de winkel of voor advies aan huis!

Nieuws in Velddriel

Diensten van Poulisse

De collectie in Velddriel

TEAM POULISSE DE WOONPROFESSIONALS

Poulisse - DE BESTE

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, van PVC of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals een wollen tapijt? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap bij Poulisse in Velddriel binnen voor een verrassend advies. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Poulisse kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een eerlijke prijs. En niet onbelangrijk: bij Poulisse in Velddriel ben je ook aan het juiste adres als het op inspiratie aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het adviseren, opmeten en monteren kun je ook aan Poulisse overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Poulisse – COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Poulisse in Velddriel. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties van Poulisse zich door de beste kwaliteit in de nieuwste kleuren. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Poulisse in Velddriel kun je alle kanten op.

Poulisse – DE SERVICE

Van het uitzoeken van een dessin of kleur op je wand, het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Poulisse in Velddriel ook terecht voor advies op maat. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar combineren om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Poulisse inschakelen als de beste.

Poulisse – VAKSPECIALIST

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Een groot assortiment in vloeren zoals PVC, tapijt en vloerkleden… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van raamdecoratie is voor ons geen enkel probleem. Bij Poulisse weten we precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in-betweens, plissé gordijnen, jaloezieën of juist duo-rolgordijnen.