MENU
Binnenkijker Park

Binnenkijken in een Park interieur

De diverse kleuren roze in een mix met okergele tinten en goud geven dit Park interieur een echt zomergevoel mee. Chique en beslist niet té vrouwelijk. Vooral wanneer we meubels en accessoires ook zwarte of heel donkere kleuren geven als stevig contrast.Een interieur met klasse

Pure luxe – dat is waar de Home Made By collectie Park voor staat. Door gebruik te maken van contrasterende kleurencombinaties en glanzende materialen krijgt de ruimte een rijke uitstraling. Met een Park interieur creëer je een interieur met klasse. Met zachte tinten en bijvoorbeeld een vloerkleed in zijde-look wordt dit gevoel van luxe versterkt.

De tijdloze visgraatvloer

De Home Made By stylist: “Wil je de ruimte een chique uitstraling geven? Kies dan voor een visgraatmotief of de Hongaarse punt van vinyl of PVC. Tegenwoordig zijn deze vloeren niet meer van echt hout te onderscheiden.”

Visgraat of Hongaarse punt?
Florale dessins

De florale dessins in kussens of gordijnen geven een extra gevoel van allure. Het roze behang dat je in deze binnenkijker terugvindt, vervoert ons naar vroegere tijden. Toen de wanden in luxe interieurs werden bespannen met echt textiel. Tegenwoordig wordt textiel op een ondergrond van behang geproduceerd en kun je zonder problemen een textiele wand plakken. Wat een chique resultaat oplevert.

Home Made By behang
Binnenkijker Park
$imageAltTag

Maak een afspraak met onze stylist

Geef je contactgegevens door en je voorkeur aan voor een dag en dagdeel. Ik neem vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Nog geen winkel geselecteerd, maak dan eerst een winkelkeuze.

Kies een winkel