BEN JIJ AL THUIS?

Thuis is zoveel meer dan de plek waar je woont. Het is onze passie dit samen met jou te ontdekken en te maken. Zodat jij kunt genieten, iedere dag opnieuw.


Vraag hier onze gratis Stijlgids aan en geniet van de meest bijzondere binnenkijkers, ontdek de nieuwste trends en maak kennis met onze gepassioneerde woonprofessionals!

DE WERELD VAN HOME MADE BY
Bij Home Made By vinden we het belangrijk om aan het werk te gaan met jouw eigen ideeën en te ontdekken welke diepere wensen je hebt op het gebied van interieur. We nemen je dan ook graag mee op ontdekkingsreis naar de betekenis van het begrip ‘thuis’. Samen (met jou) brengen we een positieve verandering teweeg, vanuit een passie voor schoonheid, duurzaamheid en perfectie. Wat centraal staat binnen deze verandering? Inspirerend vakmanschap en betaalbare kwaliteit.

INSPIREREND VAKMANSCHAP
Bij Home Made By stap je binnen in de wereld van de professionele stylist, schilder en stoffeerder. Een wereld waar je tot nieuwe inzichten komt en kunt ontdekken hoeveel er mogelijk is op het gebied van styling, verf, raamdecoratie en vloerbekleding. Samen brengen we jouw droomhuis tot leven met creativiteit en vakmanschap.

"Samen brengen we jouw droomhuis tot leven met creativiteit en vakmanschap."

Erwin van de Belt - Oprichter Home Made ByBETAALBARE KWALITEIT
Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van hoogwaardige kwaliteit en schoonheid. Ieder item uit onze collectie komt direct van de producent, zonder tussenschakels en bij voorkeur uit onze eigen regio. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit bieden voor een mooie/aantrekkelijke prijs.

EEN POSITIEVE VERANDERING
Samen met jou willen wij een positieve verandering teweegbrengen, in jouw huis maar ook op onze aarde. Want genieten kun je pas echt als je weet dat jouw aankoop geen negatief effect heeft op de wereld. Wat voor een invloed onze producten hebben op de wereld om ons heen? Daar zijn wij altijd transparant over.