OVER HOME MADE BY_

DE WERELD VAN HOME MADE BY

Wij vinden dat je huis zoveel meer moet zijn dan de plek waar je woont. Hoe je een echt thuis creëert? Dat ontdekken we graag samen met jou, zodat je iedere dag opnieuw kunt genieten van je huis. Inspirerend vakmanschap en betaalbare kwaliteit zijn hierbij essentieel, maar ook het realiseren van een positieve verandering in de wereld vinden we belangrijk.

INSPIREREND VAKMANSCHAP

Bij Home Made By stap je binnen in de wereld van de professionele stylist, schilder en stoffeerder. Een wereld waar je tot nieuwe inzichten komt en kunt ontdekken hoeveel er mogelijk is op het gebied van styling, verf, raamdecoratie en vloerbekleding. Samen brengen ze jouw droomhuis tot leven met hun creativiteit en vakmanschap.

BETAALBARE KWALITEIT

Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van hoogwaardige kwaliteit en schoonheid. Onze producten komen direct van de producent, zonder tussenschakels en bij voorkeur uit onze eigen regio. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit bieden voor een mooie prijs.

EEN POSITIEVE VERANDERING

Samen met jou willen we een positieve verandering teweegbrengen, in je huis maar ook op onze aarde. Want genieten kun je pas echt als je weet dat jouw aankoop geen negatief effect heeft op de wereld. Wat voor een invloed onze producten hebben op de wereld om ons heen? Daar zijn we altijd transparant over.