OVER HOME MADE BY_

EEN ECHT THUIS, VOOR IEDEREEN

Het ontwikkelen van een onderscheidend interieurmerk, begint bij toewijding. Vanuit de overtuiging dat een mooi thuis voor iedereen is weggelegd, startte Erwin van de Belt Home Made By - een merk waar vakmanschap, kwaliteit en passie samenkomen. “Ik geloof oprecht dat een mooi huis gelukkig maakt. Met onze toegankelijke interieurcollectie en de expertise van onze gedreven woonprofessionals maken wij het creëren van een prachtig thuis mogelijk, voor iedereen.”

Erwin van de Belt, oprichter van Home Made By

ONZE FILOSOFIE

Je huis is zoveel meer dan een plek waar je woont. Het is de plek waar je je volledig thuis moet kunnen voelen. De praktijk leert dat het best lastig is; het realiseren van je grootste woondromen. Wat hulp daarbij is dan ook geen overbodige luxe. Het bijzonder maken van jouw huis – daar draait het om bij ons om. Wij helpen je graag met het creëren van een thuis dat bij jou past en precies vertelt wie jij bent.

MOOI & LEEFBAAR

Onze collectie verf, behang, vloeren en raambekleding is voortgekomen uit toewijding om elk interieur te perfectioneren. Luxe, vakmanschap en kwaliteit vormen hierbij het uitgangspunt. Het resultaat? Een unieke selectie van de allerbeste materialen, individueel maatwerk en functionele schoonheid. Oftewel, een mooi en leefbaar interieur waar je echt trots op kunt zijn.

GECREËERD DOOR ONZE EIGEN MAKERS

Het zijn de allerbeste woonprofessionals die Home Made By zo bijzonder maken. Onze makers. Zij brengen de collectie waar we zo trots op zijn tot leven in de meest uiteenlopende huizen. Elk idee wordt omgezet naar een interieurplan om het vervolgens uit te voeren met een passie voor perfectie. Stylen, stofferen en schilderen is immers een vak apart.

DE NATUUR ALS BASIS

De natuur is onze onuitputtelijke bron van inspiratie. De oneindige hoeveelheid kleuren, vormen en materialen die we hier tegenkomen zijn tijdloos en aan een voortdurende verandering onderhevig. Onze verbinding met de natuur komt niet alleen terug in de wijze waarop de materialen worden gemaakt. Ook onze kenmerkende woonstijlen park, loft en erf zijn geïnspireerd op het moois dat de natuur ons te bieden heeft.