tafels Voordelen

Tafel Designs

Onze hout collectie van Home Made By staat bekend om het rustieke eiken dat met zorg is geselecteerd, met zijn unieke kleurschakeringen en robuuste, levendige kenmerken. Door gebruik van houtnerven is iedere tafel uniek. De perfecte plek om aan te schuiven. Voor de afwerking van de tafels worden eeuwenoude technieken en vaardigheden gebruikt, dit zorgt voor tijdloze en authentieke tafels. Het hout wordt op een duurzame FSC-wijze geoogst, zonder schade aan het bos aan te brengen. Onze stylist voorziet je graag van een persoonlijk advies bij jou thuis of in onze winkel.

Sturdy Barn Dinner Sophisticated Park Dining Solid Barn Dining Ferm Loft Dining Elegant Park Dining Contemporary Loft Dining
 

Sturdy Barn Dinner

De Sturdy Barn Dining is stoer en robuust. De tafel heeft zijn eigen gezicht door zijn unieke poten. Een fijne tafel met genoeg plek om aan te ontspannen.

 

Sophisticated Park Dining

Met de Sophisticated Park Dining haal je de elegantie in huis. De ovale vorm heeft vele voordelen. Kies je voor gezellig toeven aan tafel of ongestoord genieten met een grote groep.

 

Solid Barn Dining

De Solid Barn Dining heeft vele voordelen. De eettafel heeft zijn eigen charme door zijn karakteristieke stevige en stoere vorm. Door het metalen onderstel geeft de eettafel een luchtig effect in de woonruimte.

 

Ferm Loft Dining

Houd je van stevig, robuust en eigentijds? Kies dan voor onze Ferm Loft Dining eettafel. Het massief eikenblad en de bijzondere statige poten geven deze tafel een heel eigen gezicht.

 

Elegant Park Dining

De Elegant Park Dining eettafel is een elegante verschijning. Met zijn ranke poten en tafelblad is het een tijdloos design. Je wordt omarmt door het massief eiken.

 

Contemporary Loft Dining

De Contemporary Loft Dining kenmerkt zich door het massief eiken boomstam tafelblad. De stoere eettafel geeft je een tijdloos gevoel.