MEILING
Home Made By Deco Home Meiling
DECO HOME MEILING
Kerkstraat 90 3882 BT Putten 0341 36 90 09 info@meilingputten.nl CONTACT
Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Over Meiling, Putten

Welkom op de website van Meiling. Het adres op het gebied van verf, glas, behang, autolak, gordijnen, raamdecoratie, tapijt, folie, ornamenten en alle aanverwante artikelen. Bij ons vindt u nog de kwaliteit en krijgt u het advies dat u verder helpt bij het onderhoud en verfraaien van uw woning. Van ouderwets vakmanschap tot trendy kleuradvies, wij hebben voor u de oplossing. Heb je het behang van jouw dromen gezien in een interieurmagazine? Grote kans dat Meiling het al heeft liggen. Zo niet, dan bestellen we het voor je. Bovendien zorgen het advies en de tips van onze interieurspecialisten gegarandeerd voor een succesvolle behang of verf klus.

Nieuws in Putten

Collectie producten in Putten

Meiling - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Meiling in Putten binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Meiling kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Meiling in Putten ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Meiling overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Meiling – PRODUCT COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Meiling in Putten. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Meiling zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Meiling in Putten kun je alle kanten op.

Meiling – SERVICES

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Meiling in Putten ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Meiling  inschakelen als de beste.

Meiling – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Meiling weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?