LOUTER
MENU

Felice

Interieurstyliste bij Louter

'Een ontwerp wordt pas echt spannend door te combineren, variëren en doseren'

PLAN EEN DESIGNDATE MET Felice

Over Felice

Na een studie Interieurvormgeving aan het Hout-en meubileringscollege Rotterdam ben ik architectuur/ruimtelijke vormgeving gaan studeren op de kunstacademie. Ik heb van kleins af aan, passie voor design. In verschillende design winkels heb ik veel mogen werken met prachtige merken en het toepassen hiervan in projecten. Naast het bedenken van complete interieurconcepten vind ik het ook leuke een uitdaging om ruimtelijk te kunnen mee denken. Een interieur draait niet alleen om kleur en aparte meubelen, maar ook om vormen en verrassende combinatie's.

 

VRAAG Felice OM ADVIES

Realisaties van Felice

  

Zin om je eigen ruimte te stylen?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET FELICE

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

Design Advies 
Persoonlijk adviesgesprek en aankoopadvies
€95,- per ruimte

Design Plan
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (2D) en aankoopadvies
€395,- per ruimte

Design Plan 3D
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (3D) en aankoopadvies
€595,- per ruimte

PLAN EEN DESIGNDATE MET Felice

Felice:'Een project is voor mij echt geslaagd als ik een lach zie verschijnen op het gezicht van een klant bij het zien van het eindresultaat.'