MENU
Home Made By woonstijl Loft

Binnenkijken in een Loft interieur

Uitgesproken patronen, opvallende kunstobjecten en sprekende accentkleuren, geven dit Loft interieur een robuuste uitstraling, die perfect past bij een eigentijds interieur waar strakke meubels en accessoires de boventoon voeren.

Lef

De collectie Loft wordt gekenmerkt door grote objecten en rijke stoffen. We zetten een krachtig beeld neer door te werken met uitgesproken patronen, zware materialen en opvallende kunstobjecten. Lef is het codewoord binnen een Loft interieur. Dit kenmerkt zich door het gebruik van de Home Made By muurverf Kanarie. De kleur geel geeft je een opgewekt gevoel en zou zelfs activerend werken.

Opvallende kunstobjecten

De Home Made By stylist: "In dit Loft interieur laten we zien dat je een krachtig beeld kunt neerzetten door te werken met uitgesproken patronen en opvallende kunstobjecten. Deze kunstwerken zijn van Maartje Blans, die haar werkt met de thema's verstilling, kwetsbaarheid en vergankelijkheid".

Interview Maartje Blans

Natuurlijke look

Als contrast gebruiken we in dit interieur accessoires met een natuurlijke look, zo voorkom je dat een ruimte te druk wordt. Daarom maken we in deze collectie tevens gebruik van materialen met een wollige textuur en producten met een grafisch dessin van takken en vogelsilhouetten.

$imageAltTag

Maak een afspraak met onze stylist

Geef je contactgegevens door en je voorkeur aan voor een dag en dagdeel. Ik neem vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Nog geen winkel geselecteerd, maak dan eerst een winkelkeuze.

Kies een winkel