KLEUR & INTERIEUR LISSE
Home Made By Kleur & Interieur Lisse
KLEUR & INTERIEUR LISSE
Kanaalstraat 86 2161 JP Lisse 0252 41 45 28 CONTACT
Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Op donderdag van 18:00 tot 19:00 uur gesloten.

Over Deco Home, Lisse

Welkom bij Deco Home Lisse in Lisse.
Wij zijn hét adres voor alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen en tapijt. Bij ons vind je alle productgroepen onder één dak zodat je alles in een keer kan uitzoeken. Ons complete assortiment is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat.

Weet je al wat je wilt?
Dan hebben wij gegarandeerd de gewenste kleur of dessin in ons assortiment.

Hulp nodig bij het kiezen?
Deco Home Lisse adviseert je graag met een passend en deskundig advies.

Nieuws in Lisse

Collectie producten in Lisse

Verf
Verf
Behang
Behang
Gordijnen
Gordijnen
Vloeren
Vloeren

Deco Home Lisse- DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Deco Home Lisse in Lisse binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Deco Home Lisse kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Deco Home Lisse in Lisse ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Deco Home Lisse overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Deco Home Lisse– DE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Deco Home Lisse in Lisse. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Deco Home Lisse zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Deco Home Lisse in Lisse kun je alle kanten op.

Deco Home Lisse– SERVICES

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Deco Home Lisse in Lisse ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Deco Home Lisse inschakelen als de beste.

Deco Home Lisse– VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Deco Home Lisseweten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?