LAMMERS
MENU
Home Made By Lammers Groenlo
LAMMERS GROENLO
Borculoseweg 3 7141 VK Groenlo 0544 46 31 31 winkel@decohomelammers.nl CONTACT
Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:00
Zaterdag
08:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Van dinsdag tot en met vrijdag tussen 12.30 en 13.30 gesloten. Gratis parkeren voor de winkel. Koopavond: Vrijdag

Wij zijn er voor jou en voor je huis. Juist in deze roerige tijd. We zijn dus gewoon open. Vanzelfsprekend volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Lees meer over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen en over de mogelijkheden op afstand. Samen maken we er het beste van.

Over Lammers, Groenlo

Wij zijn van mening dat een mooi interieur begint met een goed advies en de juiste materialen. Bij ons bent u natuurlijk aan het goed adres voor verf en kleuren maar ook voor gordijnstoffen, behang, en allerlei soorten vloerbedekking als tapijt, laminaat en pvc vloeren. Wij werken altijd met de nieuwste collecties van grote merken alsmede met de uitgebreide nieuwe collecties van Lammers.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze winkel,

Lammers

Nieuws in Groenlo

Collectie producten in Groenlo

Lammers - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Lammers in Groenlo binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Lammers kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Lammers in Groenlo ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Lammers overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Lammers – PRODUCT COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Lammers in Groenlo. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Lammers zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Lammers in Groenlo kun je alle kanten op.

Lammers – SERVICES

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Lammers in Groenlo ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Lammers inschakelen als de beste.

Lammers – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Lammers weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?

Lammers – ONZE SPECIALISME

Onze uitgebreide collecties behang zijn een begrip in de Regio, zorgvuldig samengestelde collecties van o.a. Arte, Eijffinger, Hooked on Walls en Rash behoren tot onze vaste uitrusting. Maar ook de nieuwe collectie van Lammers mag hierbij niet ontbreken. Wilt u het geheel laten verzorgen? Geen probleem! Wij werken nauw samen met professionele schildersbedrijven waarmee we alles van A tot Z voor u kunnen verzorgen.