Kleur van de Week - Ree

Bij Home Made By staan we vaak stil bij de impact die de kleuren in ons interieur hebben op onze gemoedstoestand. Ze brengen ons tot rust, inspireren of dragen bij aan een aangename sfeer in de ruimte. Ons kleurenpalet reikt ver, waardoor we je iedere week kunnen inspireren met een verrassende kleur. De kleur die deze week centraal staat? Ree.Bruin in het interieur

In de meeste interieurs is het neutrale bruin goed vertegenwoordigd. Veel meubels zijn gemaakt van hout en de vloer waar je iedere dag overheen loopt, is misschien ook wel gemaakt van dit materiaal. De zachte bruintint Ree heeft alles in zich om ook jouw interieur te verrijken. De kleur vervoert je naar de natuur. Het is immers de kleur van hout, aarde, rots en zand. Ree laat zich prachtig combineren met frisse pasteltinten zoals groen of roze. Zo leeft je bruine bank direct op van een aantal pastelkleurige kussens in grafisch patroon. Ook voor een chique uitstraling biedt de unieke Ree-tint uitkomst. Creëer een kleurenpalet waarin deze bruintint wordt ondersteund door crème, donkergroen en wit.

$imageAltTag

Maak een afspraak met onze stylist

Geef je contactgegevens door en je voorkeur aan voor een dag en dagdeel. Ik neem vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Nog geen winkel geselecteerd, maak dan eerst een winkelkeuze.

Kies een winkel