KLEUR & INTERIEUR LISSE

Kanaalstraat 86
2161 JP Lisse
0252 41 45 28
info@kleureninterieurlisse.nl

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 21:00*
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

*Op donderdag gesloten tussen 18:00 - 19:00

Over Kleur & Interieur Lisse

Welkom bij Kleur & Interieur Lisse.
Wij zijn hét adres voor alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen en tapijt. Bij ons vind je alle productgroepen onder één dak zodat je alles in een keer kan uitzoeken. Ons complete assortiment is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat.

Weet je al wat je wilt?
Dan hebben wij gegarandeerd de gewenste kleur of dessin in ons assortiment.

Hulp nodig bij het kiezen?
Kleur & Interieur Lisseadviseert je graag met een passend en deskundig advies.


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Ed Ruigrok

Ed Ruigrok

adviseur, eigenaar

Joris van Wetten

Joris van Wetten

stoffeerder

Nieuws uit Lisse

Volg hier de ontwikkelingen van Kleur & Interieur


 

Wat kun je bij Kleur & Interieur vinden?


Collectie producten in Lisse

 

Kleur & Interieur Lisse- DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Kleur & Interieur Lisse in Lisse binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Kleur & Interieur Lisse kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Kleur & Interieur Lisse in Lisse ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Kleur & Interieur Lisse overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Kleur & Interieur Lisse– DE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Kleur & Interieur Lisse in Lisse. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Kleur & Interieur Lisse zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Kleur & Interieur Lisse in Lisse kun je alle kanten op.

Kleur & Interieur Lisse– SERVICES

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Kleur & Interieur Lisse ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun jeKleur & Interieur Lisse inschakelen als de beste.

Kleur & Interieur Lisse– VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. BijKleur & Interieur Lisse weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?