Kimberly


Externe styliste bij van den Bogaard

'Iedere klant is uniek en daardoor zorgen wij ervoor dat de klant zich helemaal thuis voelt in een eigen uniek interieur.'


MAAK EEN AFSPRAAK MET Kimberly

Over Kimberly

Mijn naam is Kimberly Eijkemans en sinds 2012 afgestudeerd als interieurontwerper aan de Jan des Bouvrie Academie. Deze opleiding paste perfect bij mijn passie voor kleuren, materialen en ontwerpen. Het liefst ben ik namelijk de hele dag in de weer met gordijnstoffen en kleurstalen.

 Bij van den Bogaard kan ik mijn creativiteit kwijt en mag ik regelmatig mijzelf onderdompelen in alle mooie stoffen en kleuren. Daarnaast vind ik het altijd een leuke uitdaging om perfect aansluitende interieurplannen te maken, waarin de details het verschil maken. Ik denk zoveel mogelijk mee en zal praktische en handige tips geven, welke ik door mijn jarenlange ervaring heb opgedaan.

 

VRAAG Kimberly OM ADVIES

Van den Bogaard Realisaties

  

JE EIGEN INTERIEURPROJECT STARTEN?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET KIMBERLY

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

Design Advies 
Persoonlijk adviesgesprek en aankoopadvies
€95,- per ruimte

Design Plan
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (2D) en aankoopadvies
€395,- per ruimte

Design Plan 3D
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (3D) en aankoopadvies
€595,- per ruimte

MAAK EEN AFSPRAAK MET KIMBERLY

KIMBERLY: 'Als interieurstylist is het belangrijk om de juiste vragen te stellen om zo tot een perfect passend voorstel voor het interieur te komen.'