Ediënne


Styliste bij van den Bogaard

'Elke persoon is uniek. Zo ook hun interieur. Dit maakt elk persoonlijk advies steeds weer tot een nieuwe uitdaging.'


Maak een afspraak met Ediënne

Over Ediënne

Ik ben Ediënne van Bommel. Een woongek, interieurjunk,net hoe je het wil noemen. Ik ben altijd al bezig met alles wat met wonen en styling van interieurs te maken heeft. Ik volg de trends en doe overal inspiratie op. Dat gevoel van een fijn en warm (t)huis gun ik iedereen. Dit was dan ook de reden om een opleiding te volgen tot interieurstylist en -ontwerper en hiermee verder te gaan.  Elke keer is het weer een nieuwe uitdaging om de juiste kleuren, stoffen en items bij elkaar te zoeken die passen in dat ene interieur.  In de winkel bij Joop van den Bogaard heb ik de keuze uit een enorme hoeveelheid kleuren, de rijkste stoffen en de mooiste materialen. Hiermee zoek ik samen met de klant naar het mooiste kleurenpallet en materialen geheel afgestemd op hun woonwensen. Graag help ik mensen een echt mooi (t)huis te maken.


 

VRAAG Ediënne OM ADVIES

Van den Bogaard realisaties

  

JE EIGEN INTERIEURPROJECT STARTEN?

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

Design Advies 
Persoonlijk adviesgesprek en aankoopadvies
€95,- per ruimte

Design Plan
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (2D) en aankoopadvies
€395,- per ruimte

Design Plan 3D
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (3D) en aankoopadvies
€595,- per ruimte

Maak een afspraak met Ediënne

EDIËNNE: 'Heel belangrijk is het juist inventariseren van de persoonlijke woonwensen van de klant. Alleen dan kan er een uniek en persoonlijk advies gegeven worden.'