Home Made By Van den Bogaard Woonprofessionals

VAN DEN BOGAARD WOONPROFESSIONALS

De Wasaa 1
5469 BV Erp
0413 21 14 68
info@joopvandenbogaard.nl
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

OPEN OP AFSPRAAK. Op ma., di. en do. van 12:30 tot 13:30 uur gesloten.

Bestel je producten eenvoudig en snel in onze webshop en kom ze veilig bij onze winkel afhalen.

 

Totale leegverkoop bij Bogaard 

Vanaf 2 maart op diverse merken verf/spuitbussen 50 % korting en op behang uit voorraad, tafelzeil en raamfolie tot wel 70% korting.

OPEN OP AFSPRAAK
Bel of mail ons voor een winkelafspraak of bestelling.

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. In deze bijzondere tijd doen we dat zo:

• Onze winkel is op afspraak geopend zodat je onze collecties verf, behang, vloeren, raamdecoratie, gordijnen en meubels op je gemak kunt komen bekijken.
Wij geven je ruim de tijd om zelf rond te kijken en wij adviseren jou graag waar gewenst.
• Alle adviezen-aan-huis vinden gewoon plaats, bijv. met onze stylistes, uiteraard op gepaste afstand
• Onze stoffeerders verrichten hun werkzaamheden bij je thuis
Online bestellingen (via contact of onze WEBSHOP) mogen worden afgehaald aan de winkeldeur

Voor vragen, advies of het maken van een afspraak bel ons:
0413 21 14 68

 

Over van den Bogaard, Erp

Van harte welkom bij Van den Bogaard in Erp

Wij zijn al jaren het adres en specialist voor alles op het gebied van:
- verf
- behang
- raamdecoratie
- gordijnen
- vloerbedekking
- shutters
- zonwering
- glas
- hard glas
- achterwanden voor keukens
- douchewanden en spuitwerk

Bij ons vind je alle productgroepen onder éen dak. Wij werken uitsluitend met de beste merken van uitstekende kwaliteit.

Nieuws in Erp

Collectie in Erp

Van Den Bogaard - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc-vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap bij Van Den Bogaard in Erp binnen voor een verrassend advies. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Van Den Bogaard kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een eerlijke prijs. En niet onbelangrijk: bij Van Den Bogaard in Erp ben je ook aan het juiste adres als het op inspiratie aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten en monteren kun je ook aan Van Den Bogaard overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Van Den Bogaard – COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Van Den Bogaard. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties van Van Den Bogaard zich door de beste kwaliteit in de nieuwste kleuren. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Van Den Bogaard in Erp kun je alle kanten op.

Van Den Bogaard – SERVICE

Van de aanschaf van een nieuwe bank, het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Van Den Bogaard in Erp ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar combineren om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Van Den Bogaard inschakelen als de beste.

Van Den Bogaard – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Van Den Bogaard weten we precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?