• Studio Joop
  • MAATNEMER & SERVICEMONTEUR VLOER-, WAND- EN RAAMBEKLEDING (FULLTIME)

MAATNEMER & SERVICEMONTEUR VLOER-, WAND- EN RAAMBEKLEDING (FULLTIME)

 

MAATNEMER & SERVICEMONTEUR VLOER-, WAND- EN RAAMBEKLEDING (FULLTIME)

Home Made By_Studio Joop Rotterdam

Ben jij geboren om klanten blij te maken door ervoor te zorgen dat al onze interieurprojecten volgens onze hoge standaard voor kwaliteit & vakmanschap worden opgeleverd? Kom het maken bij Home Made By!


Alles draait om een bijzondere klantervaring
Bij Home Made By verkopen we maatwerk in vloeren, wand- en raambekleding, verf, kasten, zitmeubels en verlichting. Hiermee doen wij kleine tot grote interieurprojecten, van enkele items tot een heel huis. Voor onze klanten organiseren we het advies, ontwerp, coördinatie en realisatie, op een gestandaardiseerde en zorgeloze manier. Alles draait om een uitzonderlijke klantbeleving en met jouw talent kun jij daar een belangrijke bijdrage aan leveren.


Zit er een echte Home Made By vakspecialist in jouw DNA?
Jij durft initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Je streeft naar een perfect eindresultaat bij de klant. Dat doe je omdat je hoge eisen stelt aan de levering en installatie van onze producten.


Jij weet wat er technisch wel en niet kan. Op basis van de situatie in de woning verzamel jij alle informatie om te komen tot een overtuigend advies of oordeel. Conclusies trek je vanuit jouw noodzakelijke kennis van o.a. vloeren, wand- en raambekleding, schilderwerk enzovoort.


Je bent een authentieke persoon, iemand die graag een actieve bijdrage wil leveren aan een gezamenlijk resultaat. Je werkt graag met anderen samen en helpt ze waar je kunt. Jouw drijfveer is de klant volledig te ontzorgen en daarvoor maak je een vertrouwenwekkende eerste indruk.

Wat ga je bij ons doen?

Jij gaat naar de woningen van onze klanten om maten op te nemen voor producten die we in de winkel hebben geadviseerd. Met jouw ervaring beoordeel je ter plekke of het advies nog klopt of dat er aanpassingen nodig zijn . Je geeft altijd eerlijk en volledig advies, zodat de klant precies weet wat er wel en niet kan. Alle informatie leg je vervolgens nauwkeurig vast in ons eigen systeem en deel je met ons team.

Samen met het verkoopteam sta jij onze klanten bij tijdens de kijkdagen en (voor)opleveringen van de nieuwbouwwoningen. Hierbij voer je zelf de nodige technische inspecties en kwaliteitscontroles uit voor vloer, wand en raam.

Tijdens de uitvoer van de interieurprojecten zie je erop toe dat onze vakspecialisten volgens het gewenste kwaliteitsniveau werken en de gewenste voortgang maken. Zodra het project gereed is doe je de eindoplevering en geef je de klanten instructies m.b.t. het juiste gebruik en onderhoud van onze producten.

Naderhand beoordeel je eventuele klachten of manco’s en zorgt dat deze worden opgelost. Je doet hiervoor zelf ook montagewerk en servicewerkzaamheden.
Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het dagelijks nauwkeurig ontvangen, opslaan, verzamelen, wegzetten en klaarzetten van producten in ons magazijn en je zorg je ervoor dat onze uitvoerende vakmensen gemakkelijk en snel aan het werk kunnen.

Elke klant en woning is uniek, geen dag is hetzelfde. Bij ons werk je met een prachtige collectie voor de afwerking, aankleding en inrichting van het huis.. Je bent zelfstandig, vaak onderweg en altijd in contact met de klant. Parttime of fulltime, we verwachten minstens 4 dagen beschikbaarheid.


En verder:

-    Ben je ervaren in het inmeten van vloeren, wanden, raamdecoratie, gordijnen etc.;
-    Communiceer je duidelijk en professioneel met klanten;
-    Voer je andere taken uit wanneer deze nodig zijn;
-    Ben je in bezit van een geldig rijbewijs (B);
-    Spreek je en schrijf je perfect Nederlands;
-    Kun je goed omgaan met een computer.


Wat hebben wij jou te bieden?

-    Je gaat werken bij een gezellige en inspirerende interieurstudio waar iedere klant uniek is
-    Je krijgt een veelzijdige rol in een organisatie met een sterke ondernemersgeest. Naast hard werken en doelen behalen is er ook altijd ruimte voor plezier met elkaar.
-    Je krijgt een goed salaris dat past bij jouw talent, kennis en ervaring
-    Je hebt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het volgen van trainingen en cursussen.
-    Je krijgt een bedrijfsauto, laptop en telefoon tot je beschikking

Kom bij ons team!
Voel jij je thuis bij Home Made By? Wil jij meebouwen aan de makkelijkste manier om een stijlvol en persoonlijk thuis te creëren? Kom dan bij ons team en laat je ambitie zien door te bouwen aan excellente klantgerichtheid. Interesse? Stuur je CV en motivatie naar jobs@homemadeby.nl en je ontvangt binnen 10 werkdagen een reactie.