MENU

Onze wereld is opeens zo
groot als ons huis.

Nu het hectische leven plotseling tot stilstand is gekomen, is er meer tijd voor elkaar en voor het huis. En dat brengt ook mooie dingen met zich mee: koester je dierbaren, geniet van alles wat je hebt en maak er samen iets moois van. Laat je niet begrenzen door alles wat niet kan, maar ga juist op zoek naar mogelijkheden. Zie het als een kans om te ontdekken waar je van geniet en wat je wilt veranderen in huis.

PRIVATE SHOPPING IN ONZE WINKEL

Onze wereld is opeens zo groot als ons huis. Nu je vooral thuis bent kunnen wij ons heel goed voorstellen dat jij deze uitzonderlijke tijd wilt gebruiken om aan de slag te gaan met het creëren van een comfortabel thuis.

Na een Online Design Date met een Interior Designer kun je kosteloos een private shopping-afspraak plannen in onze winkel. Hiermee maken we het mogelijk om in alle rust samen met een Interior Designer onze collecties te bekijken. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt voor je gordijn, vloer of kleur op de muur. Uiteraard doen we dit zo veilig mogelijk want de gezondheid van onze klanten en medewerkers is onze hoogste prioriteit. Lees verder voor onze bezorgdienst.

PERSOONLIJKE BEZORGDIENST

BEZORGING VAN VERF
Ook onze winkel doet er alles aan om iedereen in alle veiligheid van dienst te zijn. We volgen de richtlijnen van de overheid en zijn nog steeds open. Maar het leven staat niet stil. En je verfplannen misschien ook niet. De verfbestellingen bezorgen wij daarom persoonlijk bij je thuis, zodat jij gewoon door kunt met je klus. 

BEZORGING VAN STALEN
Wil je jouw persoonlijke selectie na de Design Date met onze Interior Designer (ook) graag thuis bekijken? Wij kunnen de stalen kosteloos bij thuisbezorgen. Zo hoef jij er de deur niet voor uit, wel zo prettig. Uiteraard nemen we ook hierbij de nodige voorzorgsmaatregelen.

Contact opnemen