WAT IS JOUW HOME STORY?

Thuis. Waar je lacht en huilt. Ontspant en – soms – werkt. Waar liefde is of (hopelijk) komt. Waar je de wereld af en toe even stil kunt zetten. Thuis is de belangrijkste plek in je leven. Hoe die plek er uitziet? Dat bepaal jij. Met een
beetje hulp. Van ons.

DESIGN DATE

We beginnen met een Design Date samen krijgen we helder welk verhaal jij wilt vertellen met jouw interieur.

DESIGN PLAN

Vervolgens verrassen wij jou met ideeën en oplossingen in een 2D en 3D ontwerp, waar je zelf nog niet aan gedacht had.

DECORATE PLAN

Jouw Home Story wordt daarna uitgewerkt tot een inspirerend en gedetailleerd aankoopadvies, afgestemd op jouw budget.

INSTALLATIE

Tot slot ontzorgen onze vakmensen je graag, of het nu gaat om het schilderen van een wand of het installeren van een vloer. Wij zijn er voor jou.

DESIGN DATE

Niets is zo persoonlijk als jouw interieur. Dat moet aansluiten op wie jij bent, perfect passen bij hoe jij leeft en jouw verhaal vertellen. Voor een geslaagd interieuradvies is een goede ‘klik’ dan ook belangrijk. Dus beginnen we met een gratis Design Date, uiteraard bij jou thuis. Met de interior designer van Home Made By bespreek jij je dromen, je wensen, je budget, je prioriteiten en de problemen waar je tegenaan loopt. Samen krijgen jullie helder welk verhaal jij wilt vertellen met jouw interieur: jouw Home Story.

DESIGN PLAN

Kies je voor een Design Plan, dan concentreert jouw Home Made By interior designer zich op de indeling. Hoe beweeg jij je door de ruimte? Waar valt het licht het mooiste binnen? Hoe ga je creatief om met lastige hoeken en vormen? Jouw interior designer zal jou verrassen met ideeën en oplossingen, waar je zelf nog niet aan gedacht had. Natuurlijk worden die uitgewerkt in een plattegrond (met 3D-schets), die visualiseert hoe jouw perfecte interieur eruit kan gaan zien.

Kosten: v/a € 395 per ruimte (afhankelijk van de grootte)

Je kunt jouw Design Plan desgewenst laten uitbreiden met een lichtplan. Van basisverlichting tot een intiem leeshoekje: met een goed doordacht lichtplan creëer je sfeer én functionaliteit.

Kosten: € 195 per ruimte

DECORATE PLAN

De uitstraling van jouw interieur? Die wordt in hoge mate bepaald door kleuren, materialen en texturen. Met welke vloer, welk behang, welke raambekleding vertelt jouw interieur wie jij bent? En hoe sluit dat aan bij de manier waarop jij leeft? In een Decorate Plan werkt de interior designer jouw persoonlijke Home Story uit tot een inspirerend en gedetailleerd ‘boodschappenlijstje’, dat uiteraard rekening houdt met jouw budget én de praktische eisen die jouw thuissituatie stelt.

Kosten: v/a € 95 per ruimte (afhankelijk van de grootte)

INSTALLATIE

Interior design made simple. Grote projecten, kleine veranderingen – wij zijn er voor jou van het begin tot het eind. Van meten tot installeren. Of het nu gaat om het schilderen van een wand, het installeren van een vloer of monteren van raamdecoratie, onze gepassioneerde vakmensen nemen je graag het werk uit handen.