Onze wereld ineens weer zo groot als ons huis.

Het is onze missie om mensen te helpen een fijn en persoonlijk thuis te maken. Dat blijven we gewoon doen, vooral nu. Wij zijn bijzonder gemotiveerd om het aankleden, inrichten of onderhouden van jouw thuis nog leuker en gemakkelijker voor je te maken. Uiteraard doen we dit zo veilig mogelijk en gelden er extra voorzorgsmaatregelen want de gezondheid van onze klanten en medewerkers is onze hoogste prioriteit.     

INTERIEURADVIES OP AFSPRAAK

Zullen we samen van een nood een deugd maken? Misschien heb je al eens overwogen om een interior designer in te schakelen maar durfde je dat nog niet. Mogen wij je dan verleiden met een gratis Design Date bij jou thuis, online of in onze winkel? Dan kun je zelf ervaren of we een juiste match voor je zijn, of je nu een gordijn wilt aanschaffen of een hele kamer wilt aanpakken.

BOEK EEN DESIGN DATE

GEMAKKELIJK BESTELLEN VIA ONZE WEBSHOP

Of je nu een kamer of je hele huis opnieuw wilt aankleden en inrichten, je materialen wilt kiezen of een vraag hebt – wij zijn er om jouw droom werkelijkheid te maken. Ga je liever zelf aan de slag? Je kunt voor verf, behang en meubels ook terecht in onze gloednieuwe webshop.

WEBSHOP

ONZE VAKSPECIALISTEN BLIJVEN MET PASSIE INSTALLEREN

Je hebt er ongetwijfeld al naar uitgekeken en binnenkort is het zover, wij komen jouw nieuwe interieurproducten meten of installeren. Of het nu gaat om het schilderen van een wand, het installeren van een vloer of monteren van raamdecoratie, gelukkig kunnen onze gepassioneerde vakmensen hun werk gewoon blijven uitvoeren en nemen ze je het werk graag uit handen.

Contact opnemen