Onze wereld ineens weer zo groot als ons huis.

Het is onze missie om mensen te helpen een fijn en persoonlijk thuis te maken. Dat blijven we gewoon doen, vooral nu. Wij zijn door de lockdown bijzonder gemotiveerd om het aankleden, inrichten of onderhouden van jouw thuis nog leuker en gemakkelijker voor je te maken. Uiteraard doen we dit zo veilig mogelijk en gelden er extra voorzorgsmaatregelen want de gezondheid van onze klanten en medewerkers is onze hoogste prioriteit.     

INTERIEURADVIES BIJ JE THUIS


Nergens kunnen wij je het beste adviseren als in je eigen huis. Zullen we samen van een nood een deugd maken? Misschien heb je al eens overwogen om een interior designer in te schakelen maar durfde je dat nog niet. Mogen wij je dan verleiden met een gratis Design Date bij jou thuis? Dan kun je zelf ervaren of we een juiste match voor je zijn, of je nu een gordijn wilt aanschaffen of een hele kamer wilt aanpakken.


BOEK EEN DESIGN DATE

ONBEZORGD THUISBEZORGD


THUISBEZORGEN VAN VERF & BEHANG
Nu onze winkel gesloten is hebben we nog meer tijd om onze prachtige interieurproducten hoogstpersoonlijk bij je thuis te bezorgen. Hoe leuk en gemakkelijk is dat? Bestellen doe je gewoon via onze website, chat, e-mail, of telefoon. Als wij je bestelling voor verf & behang op tijd binnen hebben én deze bij ons voorradig is dan bezorgen wij nog dezelfde dag! 

 

 

THUISBEZORGEN VAN KLEURSTALEN & VOORBEELDEN
Omdat onze winkel nu gesloten is brengen wij onze winkel gewoon bij je thuis. Vertel ons waar je naar op zoek bent, wat je mooi vindt en wij komen de kleurstalen en voorbeelden persoonlijk bij je afgeven. Eigenlijk ideaal want zo kun jij thuis zorgeloos materialen kiezen. Na afloop halen we alles weer bij je op en kunnen en kunnen we je gelijk voorzien van het juiste advies en meten we op wat je wilt aanpakken.


Contact opnemen

ONZE VAKSPECIALISTEN BLIJVEN MET PASSIE INSTALLEREN


Je hebt er ongetwijfeld al naar uitgekeken en binnenkort is het zover, wij komen jouw nieuwe interieurproducten meten of installeren. Of het nu gaat om het schilderen van een wand, het installeren van een vloer of monteren van raamdecoratie, gelukkig kunnen onze gepassioneerde vakmensen hun werk gewoon blijven uitvoeren en nemen ze je het werk graag uit handen.


Contact opnemen