Binnenkijken in een Park interieur

Dit karakteristieke Park interieur – gelegen in het prachtige Bussum – dankt haar warme sfeer aan de spannende kleurencombinatie van warme bruintinten en accenten in het rood. Laat je verwonderen door de inrichting van dit huis waar elegante styling keuzes worden gecombineerd met een vleugje seventies.

Trendpalet

Bij Home Made By begint het inrichten van je interieur bij het creëren van een trendpalet. Dit is het vertrekpunt waar alles samen komt en waar je altijd op kunt terugvallen. Voor dit interieur in Park stijl vormen intense accentkleuren het uitgangspunt.

De stylist legt uit:
“De intense accentkleuren die je tegenkomt in de natuur vormden het uitgangspunt bij de creatie van dit interieur. Het resultaat? Een kleurenpalet van bruin met gewaagd rood.”

BEKIJK MEER


Sfeer & warmte

De veloursgordijnen in de eetkamer onderstrepen de charme van de ruimte en zijn met extra stof geplooid zodat ze ook hun rijke uitstraling behouden als ze dicht zijn. Het warme bruin komt terug in de meubels en accessoires om eenheid te creëren.

Ultiem ontspannen

De sfeervolle kleurencombinatie van dieprood en warm bruin vormt een mooi uitgangspunt voor een plek waarbij ontspanning centraal staat. Maar dat is niet de enige reden waarom de ruimte een rustieke sfeer ademt. De dikke gordijnstof en het hoogpolige tapijt dragen eraan bij dat de kamer aanvoelt als een veilige ruimte waar je helemaal tot rust kunt komen.De stylist legt uit:


"De sfeervolle kleurencombinatie van dieprood en warm bruin vormt een mooi uitgangspunt voor een plek waarbij ontspanning centraal staat. Maar dat is niet de enige reden waarom de ruimte een rustieke sfeer ademt. De dikke gordijnstof en het hoogpolige tapijt dragen eraan bij dat de kamer aanvoelt als een veilige ruimte waar je helemaal tot rust kunt komen.."

Lees meer


Een stoere badkamer

Het stoere karakter dat direct opvalt in de badkamer wordt veroorzaakt door de PVC vloer die er ligt. De ruimte is ingericht met raamdecoratie en accessoires in natuurlijke materialen en kleuren, om te zorgen dat het niet aan warmte ontbreekt.

Shopping

Zullen we helpen?

"Spreekt deze inrichting je aan? Maar vind je het lastig om de Park stijl door te voeren in je interieur? Ik help je daar graag bij!"

Maak een afspraak