HONDELINK
MENU
Home Made By Hondelink
HONDELINK
Borculoseweg 29 7161 GP Neede 0545 29 13 14 info@hondelinkschilders.nl CONTACT
Maandag
13:30 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 21:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Vrijdag koopavond

Wij zijn er voor jou en voor je huis. Juist in deze roerige tijd. We zijn dus gewoon open. Vanzelfsprekend volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Lees meer over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen en over de mogelijkheden op afstand. Samen maken we er het beste van.

Over Hondelink, Neede

Welkom op de website van Hondelink. Het adres op het gebied van verf, glas, behang, autolak, gordijnen, raamdecoratie, tapijt, folie, ornamenten en alle aanverwante artikelen. Bij ons vindt u nog de kwaliteit en krijgt u het advies dat u verder helpt bij het onderhoud en verfraaien van uw woning. Van ouderwets vakmanschap tot trendy kleuradvies, wij hebben voor u de oplossing. Heb je het behang van jouw dromen gezien in een interieurmagazine? Grote kans dat Hondelink het al heeft liggen. Zo niet, dan bestellen we het voor je. Bovendien zorgen het advies en de tips van onze interieurspecialisten gegarandeerd voor een succesvolle behang of verf klus.

Nieuws in Neede

Collectie producten in Neede

Hondelink - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Hondelink in Neede binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Hondelink kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Hondelink in Neede ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Hondelink overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Hondelink – PRODUCT COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Hondelink in Neede. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Hondelink zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Hondelink in Neede kun je alle kanten op.

Hondelink – SERVICES

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Hondelink in Neede ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Hondelink inschakelen als de beste.

Hondelink – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Hondelink weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?