Raamdecoratie

Assortiment
 • Rolgordijnen

  Rolgordijnen

  Ben je op zoek naar een passend rolgordijn als verrijking voor je interieur? De rolgordijnen van Home Made By zijn een aanwinst in elke woning. In ons assortiment vind je verschillende varianten in uiteenlopende prijscategorieën voor elke ruimte in huis.

 • Duo rolgordijnen

  Duo rolgordijnen

  Ben je op zoek naar een passend rolgordijn als verrijking voor je interieur? De rolgordijnen van Home Made By zijn een aanwinst in elke woning. In ons assortiment vind je verschillende varianten in uiteenlopende prijscategorieën voor elke ruimte in huis.

 • Plissegordijnen

  Plissegordijnen

  Ben je op zoek naar een plisségordijn? Kies dan voor de exemplaren van Home Made By, speciaal geschikt voor ramen met een bijzondere vorm. Ronde ramen, driehoeksramen, schuine ramen en serre ramen kunnen allemaal worden voorzien van onze plisségordijnen.

 • Verticale jaloezieen

  Verticale jaloezieen

  De verticale jaloezie van Home Made By is geschikt bij het bepalen van de beste lichtinval en voor het creëren van een mooie sfeer. Bij Home Made By heb je de keuze uit verschillende lamelbreedtes en materialen. Voor advies neem contact op met de winkel.

 • Horizontale jaloezieen

  Horizontale jaloezieen

  De horizontale jaloezie van Home Made By is elegant en bestand tegen vocht. Voor het plaatsen van onze jaloezieën kun je contact opnemen met één van onze winkels.

 • Dupligordijnen

  Dupligordijnen

  Ben je op zoek naar een gordijn voor vrijwel ieder raamtype? Kies dan voor de dupligordijnen van Home Made By; een zeer geliefd gordijn dat exclusiviteit combineert met een warme uitstraling. Neem voor advies contact op met één van onze winkels.

 • Vlinderjaloezieen

  Vlinderjaloezieen

  In uitgevouwen toestand zien de vlinderjaloezieën van Home Made By eruit als plissés, waar dit gordijntype eruit ziet als een horizontale jaloezie als deze is uitgevouwen. Het vlindergordijn is eenvoudig in gebruik door haar optrekkoord. Wil je advies ove

ZOVEEL MEER DAN EEN RAAM

Een raam is zoveel meer dan omlijst glas. Het is jouw venster op de wereld, dat wat binnen met buiten verbindt. En alleen jij bepaalt wanneer je de buitenwereld binnenlaat. Home Made By raamdecoratie zorgt dat je thuis ongestoord jezelf kunt zijn.

ZOEKTOCHT NAAR DE IDEALE RAAMDECORATIE

De wijze waarop licht je woning binnenkomt, is bepalend voor de sfeer van je gehele interieur. De volgende stappen moet je doorlopen bij het vinden van de juiste raamdecoratie.

BEKIJK MEER

5X RAAMDECORATIE UITGELICHT

Plisségordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, duettes: er zijn vele soorten raamdecoratie op de markt. Hierdoor is het logisch dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

BEKIJK MEER

HOME MADE BY BINNENKIJKERS

Bekijk de interieurprojecten die met de raamdecoratie uit de Home Made By collectie zijn gerealiseerd:

DE NIEUWSTE RAAMDECORATIE TRENDS

De collectie van Home Made By wordt continu uitgebreid met geavanceerde raambekleding. Je leest hier welke belangrijkste trends we hebben geïntegreerd in onze huidige collectie.

BEKIJK MEER

Lastige raampartijen

Staat jouw bureau nét onder een schuin dakraam of heb je draai-kiepramen die naar binnen openen? Dan kan je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste raamdecoratie.

Lees verder
$imageAltTag

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je meer weten over over raamdecoratie? Dan kun je het beste de hulp inschakelen van één van onze Home Made By specialisten.

Kies een winkel