Tapijt

Uitstraling

ZOVEEL MEER DAN EEN VLOER

Een vloer is zoveel meer dan de grond onder je voeten. Het is de basis van je huis, het podium waarop het leven zich afspeelt. Van de eerste stapjes tot de laatste dans. Home Made By vloeren zijn gemaakt voor een leven lang plezier.

DE VOORDELEN VAN EEN VLOERKLEED

Tapijt onder je voeten voelt niet alleen lekker zacht en warm aan, het zorgt ook nog eens voor een goede isolatie, geluiddemping én het brengt sfeer in huis.

LEES MEER

HET VLOERKLEED, DE VERBINDENDE FACTOR

Het kiezen van een vloerkleed dat echt goed past in jouw interieur is nog best een lastige klus. De stylisten van Home Made By helpen je graag bij de zoektocht naar jouw perfecte vloerkleed.

LEES MEER

HOME MADE BY TAPIJT

Bekijk hier een selectie van het tapijt uit de Home Made By collectie:

AANDACHT VOOR DE VLOER

De vloer bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je interieur. Wij begrijpen daarom maar al te goed dat het uitkiezen ervan geen makkelijke opgave is.

LEES MEER

HOME MADE BY BINNEKIJKERS

Bekijk de interieurprojecten die met het tapijt uit de Home Made By collectie zijn gerealiseerd:

ODE AAN SISAL

Natuurlijk, oersterk en bijzonder stijlvol – het natuurproduct sisal is zeer geliefd. Wij werken graag met dit duurzame materiaal. Zo bewijst ons favoriete sisaltapijt hoeveel dit natuurproduct kan doen voor je interieur.

LEES MEER
$imageAltTag

MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE STOFFEERDER

Ben jij geïnspireerd geraakt? Onze woonprofessionals helpen je met het maken van een ontwerp, een advies en bij de uitvoering. Zo weet je zeker dat je nog jarenlang plezier hebt van je nieuwe tapijt.

Kies een winkel