Vakwerk door specialisten

Vertrouw op de deskundigheid en het vakmanschap van de Home Made By vakspecialisten: een ervaren team van lokale stylisten, schilders en stoffeerders die met passie werken aan jouw project. Samen met jou bepalen we de leuke zaken, de rest regelen wij. Van het schilderen van de kozijnen tot het leggen van de vloeren. Wij zorgen ervoor dat de ruimte of je huis binnen budget en op de afgesproken datum klaar is. Informeer ook naar de mogelijkheden voor woningonderhoud en schilderwerk.

WANDEN EN LAKWERK

Mooi afgewerkte muren en plafonds zijn een randvoorwaarde om een hoge kwaliteit van afwerking te realiseren. Dan pas komt mooi behang of schilderwerk tot zijn recht. De Home Made By vakspecialisten weten hoe dit moet gebeuren. Van onderhoud en voorbereiding tot afwerking. Binnenschilderwerk; muren, plafonds en het lakwerk. En vanzelfsprekend ook het behangwerk voor die ene bijzondere wand.

Schilderwerk voor binnen

Er komt veel kijken bij het schilderen van je interieur. Van het afplakken van alle plinten tot het verschuiven van alle meubels – het vergt veel tijd en moeite voordat de klus geklaard is. Schakel onze schilder in voor een perfect resultaat.

Meer weten?

Schilderwerk voor de vloeren

Door je vloer te voorzien van een extra verflaag kan deze gerust weer een aantal jaren mee. Door de hulp van onze schilder in te schakelen, krijgt je vloer weer een compleet nieuwe uitstraling.

Meer weten?

Behangwerk voor thuis

Het behangen van je interieur is niet zomaar gedaan. Van het voorbereiden van de muur tot het verschuiven van alle meubels – het vergt veel tijd en moeite voordat de klus geklaard is. Schakel onze behanger in voor een perfect resultaat.

Meer weten?

VLOEREN, RAMEN EN TRAPPEN

Is het mogelijk om PVC te leggen op een houten vloer? In hoeverre moet je rekening houden met vloerverwarming bij de keuze van je vloer? Welk type raamdecoratie zorgt ervoor dat er genoeg licht naar binnen komt? Het plaatsen van raamdecoratie, het leggen van een vloer en bekleden van een trap is een specialistische klus. Onze professionele stoffeerder voorziet je van deskundig advies en helpt bij het perfectioneren van je interieur.

Advies voor je ramen

Vind je het lastig om te bepalen wat de beste keuze is voor de aankleding van je ramen? Maak gebruik van het advies van onze stoffeerder voor het beste resultaat.

Meer weten?

Advies voor je vloer

Welk type vloer er op de grond ligt, is zeer bepalend voor de uitstraling van je interieur. Het kan dan ook moeilijk zijn om te bepalen welke vloer het best past in je interieur. Onze stoffeerder voorziet je graag van advies.

Meer weten?

Advies voor je trap

Het plaatsen van trapbekleding of een traploper is een specialistische en tijdrovende klus. Door onze stoffeerder in te schakelen, ben je verzekerd van het beste resultaat.

Meer weten?

Advies voor je gordijnen

Onze stoffeerder leidt je door de vele keuzes die je moet maken als het gaat om gordijnen. Keuzes wat betreft kleur, patroon en materiaal mogelijkheden. Onze stoffeerder luistert naar jouw wensen en kiest samen met jou de daarbij passende gordijnen.

Meer weten?

ONDERHOUD VAN JE WONING

Schilderwerk speelt een grote rol in het onderhoud van je huis. Maar de uitvoer hiervan is een tijdrovende en specialistische klus. Hoe weet je in welke staat het schilderwerk bij jou thuis is? Welk type lak of grondverf je het best kunt gebruiken? Maar ook het bepalen van de juiste kleur roept vragen op. En, welke voorbereidingen moeten er allemaal worden getroffen? Door gebruik te maken van de expertise van de schilder weet je zeker dat het schilderwerk goed gebeurt.

Schilderwerk voor buiten

Voor het schilderen van de buitenkant van je huis, kun je het beste een schilder inhuren. Niet alleen weet hij of zij precies welke verf en materialen het meest geschikt zijn, ook de vakkundigheid van deze woonprofessional zorgt voor een perfect resultaat.

Meer weten?