Herooooo

Een nieuwe vloer begint bij Wilfred Greup in Doorn

Wilfred Greup is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Doorn en omstreken (o.a. Wijk Bij Duurstede, Leersum, Amerongen en Maarn).Wilfred Greup: expert in vloeren

Vind je het lastig om een knoop door te hakken als het op de keuze van de juiste vloer aankomt? Dat begrijpen ze bij Wilfred Greup in Doorn maar al te goed. Of je nu kiest voor tapijt, PVC of vinyl is namelijk hartstikke bepalend voor de sfeer van je interieur. Stap binnen in de wereld van Wilfred Greup en vind de vloer van je dromen.

De tapijten van Wilfred Greup

Nooit meer koude voeten met de tapijten van Wilfred Greup

Bezoek de winkel

 

Comfort en stijl horen hand in hand te gaan, als het om een tapijt gaat. Tenminste, als het aan de experts van Wilfred Greup ligt. Deze gepassioneerde woonprofessionals uit Doorn zijn bekend om hun rijke assortiment tapijten, die je voeten en je huis op een luxueuze wijze verwarmen. Tijd om je te laten inspireren door de tapijten van Wilfred Greup.

PVC van Wilfred Greup

PVC – voor een vloer van topkwaliteit

Bezoek de winkel

 

De nieuwste PVC-vloeren zijn bijna niet meer te onderscheiden van vloeren van echt hout, marmer of steen. In prijs onderscheiden de PVC-vloeren van Wilfred Greup zich echter wel: een PVC vloer is namelijk hartstikke vriendelijk geprijsd. Laat je inspireren door de bijzondere collectie PVC-vloeren van Wilfred Greup.

Vinyl van Wilfred Greup

De mogelijkheden van vinyl

Bezoek de winkel


Makkelijk in het onderhoud, stijlvol én goedkoop – de voordelen van een vinyl vloer zijn zeker niet verwaarloosbaar. Daarom verkopen ze bij Wilfred Greup dan ook dit type vloerbedekking. Benieuwd of vinyl ook past bij jouw wensen? Laat je informeren door de professionals van Wilfred Greup in Doorn.