Herooooo

Topkwaliteit behang van Wilfred Greup in Doorn

Wilfred Greup is dé behang- en interieurspeciaalzaak voor Doorn en omstreken (o.a. Wijk Bij Duurstede, Leersum, Amerongen en Maarn).Maak kennis met de veelzijdige behanglijn van Wilfred Greup

De meest stijlvolle manier om je interieur te voorzien van een transformatie zonder dat er een verbouwing aan te pas moet komen? Volgens de woonspecialisten van Wilfred Greup kan het antwoord worden gevonden in behang. Zou je jouw slaapkamer graag voorzien van een romantisch accent? Lijkt het je mooi om je woonkamer een upgrade te geven met een grafisch statement? Of wil je graag je interieur laten opleven doormiddel van een subtiel streepjespatroon? De mogelijkheden die Wilfred Greup biedt zijn oneindig. Ook als het op materialen aankomt kun je veel kanten op. Ga jij het liefst voor traditioneel behang of geef je de voorkeur aan vliesbehang? Stap binnen bij Wilfred Greup in Doorn en maak kennis met de kleurrijke wereld van behang.

Behang van Home Made By bij Wilfred Greup

Bezoek de winkel

 

Het enthousiasme voor behang heeft zich bij Wilfred Greup vertaalt in een eigen collectie. Van een subtiel bloemenbehang tot een behangsoort in neutrale uitstraling – de Home Made By collectie behang is geïnspireerd op al het moois dat de natuur te bieden heeft. Zou je jouw wanden graag willen behangen, maar ben je bang dat het misschien te druk wordt? Laat je adviseren door de woonspecialisten van Wilfred Greup. Niet alleen kunnen ze je vertellen welk type behang het uiterlijk van je woning het beste ondersteund – ook als het aankomt op het aanbrengen van jouw favoriete behang, biedt de expertise van Wilfred Greup in Doorn uitkomst.

PIP Studio bij Wilfred Greup

Bezoek de winkel

 

Voor een flinke kleurexplosie in huis kun je ook bij Wilfred Greup in Doorn terecht. Heb jij lef? Ben je niet bang om een flink statement te maken in je interieur? Dan bieden de behangsoorten van PIP Studio een uitkomst. Bij Wilfred Greup vind je de meest opvallende exemplaren, herkenbaar aan de rijke kleuren en bijzondere prints. Wordt het een plantenbehang? Of een ode aan het dierenrijk? Neem een kijkje bij Wilfred Greup en bekijk welk patroon het beste past in jouw interieur.

Maak bij Wilfred Greup kennis met Eijffinger

Bezoek de winkel

 

Geen stylist die niet bekend is met het kwalitatief hoogstaande behangmerk Eijffinger. Dit merk kenmerkt zich door een tijdloze en kwalitatief hoogstaande collectie. Ook bij Wilfred Greup in Doorn vind je de mooiste producten die de collectie van Eijffinger rijk is. Wordt het een kleurrijk behang in uitgesproken patroon? Of verwelkom je liever de natuur met een neutraal behangtype. Bij Wilfred Greup adviseren ze je graag over de mogelijkheden.

Hooked on Walls – je vindt het bij Wilfred Greup

Bezoek de winkel

 

Bij het inspirerende Hooked on Walls hebben ze zich toegelegd op het creëeren van de meest bijzondere behangsoorten. Maar niet alleen als het aankomt op patronen kiezen ze graag voor perfectie – ook in kwaliteit doet dit merk geen concessies. Wat het favoriete Hooked on Walls behang is van de woonspecialisten van Wilfred Greup? Stap binnen in de winkel in Doorn en kom erachter!

Kunstzinnig Arte behang bij Wilfred Greup

Bezoek de winkel

 

Denk je aan een kunstzinnig interieur, dan denk je aan Arte. Tenminste, zo denken de woonprofessionals van Wilfred Greup in Doorn erover. De ontwerpers van dit merk zijn erop gebrand om de ene collectie er nog creatiever uit te laten zien dan de andere collectie. Creëer een 3-D wand met Arte of kies voor één van de meer neutrale behangsoorten. Tijd om je woning te voorzien van een kunstzinnige update.

De Wilfred Greup favorieten van BN Walls

Bezoek de winkel

 

Een dromerig interieur waarbij je je fantasie de vrije loop kunt laten: droom jij daar ook van? Bij Wilfred Greup in Doorn vind je de meest bijzondere behangsoorten van het stijlvolle BN Walls. Zet je huis in bloei met een bloemenbehang of zoek juist een grafische knipoog op.