Herooooo

EEF – het adres voor het vinden van de juiste vloer

Eef is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Meerlo en omstreken (o.a. Venray, Horst, Wellerlooi en Broekhuizen).

Wat kan EEF in Meerlo voor je betekenen?

EEF kenmerkt zich door een tomeloze passie voor interieur. Ook op het gebied van vloeren hebben ze bij EEF niet alleen de juiste kennis, maar ook de juiste collectie in huis. Deze inspirerende winkel maakt je wegwijs in de meest uiteenlopende vloeren. Laat je vandaag nog inspireren!

De tapijten van EEF

Maak een verschil met het juiste tapijt

Bezoek de winkel

Bij EEF snappen ze als geen ander hoeveel impact een vloer heeft op je interieur. Een van de grootste sfeermakers op het gebied van vloeren, is het tapijt. Bij EEF vind je met gemak het tapijt dat past bij jouw woonstijl: je vindt in deze woonwinkel in Meerlo namelijk een breed assortiment aan tapijten gemaakt van verschillende materialen en in de meest uiteenlopende kleuren.

PVC van EEF

PVC – als je graag stijl en kwaliteit combineert

Bezoek de winkel

De PVC vloer wint steeds meer terrein in de interieurwereld. Dat is de woonprofessionals van EEF zeker niet ontgaan. Met hun specialistische kennis rondom PVC en uitgebreide collectie PVC-vloeren, is EEF in Meerlo dé plek om te bezoeken als je opzoek bent naar een kwalitatief hoogstaande vloer in prachtige uitvoering.

Vinyl van EEF

Vinyl om van te dromen

Bezoek de winkel

Heb jij je weleens verdiept in de wereld van vinyl? Bij EEF in Meerlo zijn ze ook in dit type vloerbedekking gespecialiseerd. Laat je informeren over dit praktische materiaal en maak kennis met de vele ontwerpen die de collectie van EEF rijk is.