Herooooo

Een wereld van kleur met het behang van EEF in Meerlo

Eef is dé behang- en interieurspeciaalzaak voor Meerlo en omstreken (o.a. Venray, Horst, Wellerlooi en Broekhuizen).

Zit een verbouwing er op korte termijn niet in, maar zou je wel graag je interieur willen voorzien van een serieuze metamorfose? Met hulp van de woonprofessionals van EEF is de transformatie van jouw woning binnen handbereik. Hoe? Door je interieur te verrijken met één van de behangsoorten van EEF. Laat je informeren en inspireren door de specialisten van EEF, zodat je zeker weet dat het behang dat je kiest perfect past bij de rest van je interieur. Maar niet alleen op het gebied van kleur en dessin ben je bij EEF in Meerlo aan het juiste adres – ook als het aankomt op het aanbrengen van het behang, kun je hier terecht voor passend advies. Ga je graag zelf aan de slag om de klus te klaren? Of vind je het prettiger om hier hulp bij te hebben?

Laat je vervoeren met de behangcollectie van Home Made By bij EEF

Bezoek de winkel

Bij Home Made By laten ze zich bij de ontwikkeling van hun verschillende producten inspireren door de natuur. Ook de behangcollectie van Home Made By wordt gekenmerkt door een subtiele knipoog naar al het moois dat je tegenkomt tijdens een prachtige boswandeling of tijdens een dagje strand. Het rustieke, warme kleurenpalet dat de behangcollectie typeert, zorgt ervoor dat de behangsoorten iedere kamer verrijken, zonder teveel op te vallen. Benieuwd naar de Home Made By behangcollectie die het beste in je interieur naar boven haalt? Laat je inspireren door de specialisten bij EEF in Meerlo.

Droom weg bij de kleurrijke EEF collectie van PIP Studio

Bezoek de winkel

Heb je altijd al gedroomd van een kleurrijke wand waar de mooiste vogels bijna tot leven komen? Van een slaapkamer waar wegdromen extra makkelijk gaat met een dromerig behang? Bij PIP Studio deinzen ze niet terug van ontwerpen die je fantasie te boven gaan. Ook bij EEF weten ze hoeveel een vrolijk behang kan doen met je interieur. Daarom vind je in deze speciaalzaak in Meerlo de mooiste selectie van het kleurrijke PIP Studio. Kijk jij straks vanuit het bureau in je studeerkamer op naar een rijke bloemenwand? Of straalt de schouw in de woonkamer straks een stijlvolle lichtzinnigheid uit met het bijzondere vogelbehang van PIP Studio?

Kies je stijl met Eijffinger bij EEF

Bezoek de winkel

Romantisch, hip of juist met een vintage knipoog? De behangsoorten van Eijffinger kenmerken zich door een gevarieerde collectie die bestaat uit uitgesproken dessins. Vanuit hun eigen studio worden de verschillende behangsoorten ontworpen. De verrassende collectie van Eijffinger kun je herkennen aan de vrolijke en gedurfde handtekening. Neem een kijkje bij EEF en bekijk welk ontwerp van Eijffinger jouw stijl het beste weerspiegelt.

Onderdeel van de EEF collectie: Hooked on Walls

Bezoek de winkel

Zowel op het gebied van materialen als dessin staat Hooked on Walls bekend als een innovatief merk. En dat is precies waarom je een prachtige selectie van dit label vindt bij EEF in Meerlo. In ieder ontwerp worden de grenzen opgezocht. Het resultaat? Een collectie met uitgesproken ontwerpen die visueel weet te verrassen.

Kunstzinnig wonen met Arte van EEF

Bezoek de winkel

Stap binnen bij EEF in Meerlo om je te laten inspireren door de kunstzinnige behangcollectie van het stijlvolle Arte. Met hun vooruitstrevende 3D behang kun je thuis de allure van een kunstgalerie creëren. Laat je – net als de grote kunstenaars van deze eeuw – inspireren door de grafische patronen van nu met het stijlvolle behang van Arte, verkrijgbaar bij EEF. 


Waarom EEF voor BN Walls kiest

Bezoek de winkel

Het vliesbehang van BN Walls is om meerdere redenen geliefd bij de woonspecialisten van EEF. Zo blijft deze behangproducent trouw aan haar eigen productietechnieken. Hierdoor kan de kwaliteit worden gewaarborgd. Maar ook de uiteenlopende ontwerpen zorgen ervoor dat iedereen kan slagen bij BN Walls. Laat je bij EEF in Meerlo verwonderen over de rijke collectie.