Professionele verf van Sigma

bij Draaijer in Twello

 

Buitenlak Binnenlak Muurverf

Draaijer schildersbedrijf en verfspecialist

Draaijer is een schildersbedrijf met passie voor verf. Wij verzorgen binnen- en buitenschilderwerk, kunnen een meerjarenplanning overleggen en geven kleur- en stijladviezen voor uw in- en exterieur.

Zoek je naar Sigma muurverf en wil je vakkundig advies hebben over de beste keuze voor je schildersklus? Dan kunnen wij je daar goed bij helpen. Sigma is gespecialiseerd in verf en coatings van hoge kwaliteit. Met verschillende soorten verf voor binnen en buiten, waar zowel schilders en vakmannen als doe-het-zelvers graag gebruik van maken. 

Wil je helemaal ontzorgd worden dan kunnen onze vakschilders uitkomst bieden.

 

Buitenlak voor de professional

Sigma buitenverf kopen? Bij Draaijer kun je het juiste verfproduct vinden voor buitengebruik zoals voor gevels en kozijnen. Verf dat goed bestand is tegen UV-staling en weersinvloeden zoals wind en regen.

Hieronder lichten we een aantal buitenverf producten van Sigma toe. Deze zijn allemaal te verkrijgen bij Draaijer.

Sigma S2U Allure Gloss en Satin

Sigma S2U Allure is een superieure lakverf die het hele jaar door soepel verwerkbaar is. U kunt dit product bij temperaturen van 0°C tot 30°C verwerken. Na het aanbrengen ontstaat direct een duurzame, bolle glans. Sigma S2U Allure dekt zeer goed, is gemakkelijk reinigbaar én kras- en slijtvast. Door zijn hoge weervastheid is deze lakverf ook geschikt voor kustgebieden.

S2U Gloss

Sigma S2U Gloss is een uitstekende hoogglans lakverf voor de behandeling van houtwerk. Het product is weerbestendig en zeer duurzaam, zodat de hoge glansgraad lang blijft behouden. Sigma S2U Gloss dekt goed en droogt snel. De droge verffilm is kras- en slijtvast en gemakkelijk reinigbaar.

 

 

 

Sigma Binnenlak bij Draaijer

Sigma Binnenlak kopen? Bij Draaijer vind je de juiste lak om binnendeuren, kozijnen, trap en meubels een nieuwe uitstraling te geven. 

Ontdek de binnenverf op waterbasis die je bijna reukloos kunt aanbrengen, snel drogen en een goede bescherming bieden tegen krassen, stooten en vingerafdrukken. Hulp nodig bij de keuze? Geen probleem, bij Draaijer vertellen we er graag meer over en brengen je deskundig advies uit.

Sigma S2U Nova Matt, Gloss en Semi-Gloss

Sigma S2U Nova is een ideale matte lakverf voor binnengebruik. Het product is gemakkelijk verwerkbaar en heeft een uitstekende vloeiing. Bovendien is een snellere droging met Sigma Sigma QDS mogelijk. De harde, kras- en slijtvaste toplaag is eenvoudig te reinigen. Door de LTA®-technologie is dit product uitstekend bestand tegen (huid)vet of ander vuil.

Sigma S2U Satin

Sigma S2U Satin is een fraaie, zijdeglanzende lakverf. Het product is prettig verwerkbaar en heeft een goede koudedroging. De droge verffilm is hard, kras- en slijtvast en gemakkelijk te reinigen.

 

 

Sigma Muurverf bij Draaijer

Ben je op zoek naar Sigma muurverf voor binnen of voor buiten? De verfsoorten voor buiten zitten veel sterker in elkaar omdat het meer te verduren heeft dan verf die voor binnen is bedoeld.

Draaijer kan binnenmuurverf van Sigma in elk gewenste kleur leveren en kan specifieke verfkwaliteiten toelichten. Zoals afneembare verf, verf voor vochtige ruimtes of ruimtes die aan hogere hygiene eisen moeten voldoen zoals een ziekenhuis. Dankzij een juiste grondverf of primer kun je de beste resultaten bereiken met een optimale duurzaamheid. Draaijer weet je van professioneel advies te voorzien.

Sigmapearl Clean Matt

Uitstekend reinigbare en desinfecteerbare muurverf met Easy Clean Technology voor binnen op basis van 100% acrylaatdispersie. Het afwerken van wanden in ruimten die regelmatig gereinigd worden, zoals in ziekenhuizen, zorginstellingen, levensmiddel bedrijven, keukens en badkamers.

Sigma Perfect Matt

Universeel inzetbare muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie.

Sigma Air Pure Supermatt

Luchtzuiverende, watergedragen, supermatte muurverf voor binnen op basis van biobased grondstoffen.

Sigmatex Superlatex Matt, Semi-Gloss en Satin

Universeel inzetbare muurverf op basis van kunstharsdispersie. Ook geschikt voor buitenwerk