Professionele verf van Sigma


bij Draaijer in Heerden

 


 

Buitenlak voor de professional

Sigma S2U Allure Gloss en Satin

Sigma S2U Allure is een superieure lakverf die het hele jaar door soepel verwerkbaar is. U kunt dit product bij temperaturen van 0°C tot 30°C verwerken. Na het aanbrengen ontstaat direct een duurzame, bolle glans. Sigma S2U Allure dekt zeer goed, is gemakkelijk reinigbaar én kras- en slijtvast. Door zijn hoge weervastheid is deze lakverf ook geschikt voor kustgebieden.

S2U Gloss

Sigma S2U Gloss is een uitstekende hoogglans lakverf voor de behandeling van houtwerk. Het product is weerbestendig en zeer duurzaam, zodat de hoge glansgraad lang blijft behouden. Sigma S2U Gloss dekt goed en droogt snel. De droge verffilm is kras- en slijtvast en gemakkelijk reinigbaar.

 

 

Binnenlak

Sigma S2U Nova Matt, Gloss en Semi-Gloss

Sigma S2U Nova is een ideale matte lakverf voor binnengebruik. Het product is gemakkelijk verwerkbaar en heeft een uitstekende vloeiing. Bovendien is een snellere droging met Sigma Sigma QDS mogelijk. De harde, kras- en slijtvaste toplaag is eenvoudig te reinigen. Door de LTA®-technologie is dit product uitstekend bestand tegen (huid)vet of ander vuil.

Sigma S2U Satin

Sigma S2U Satin is een fraaie, zijdeglanzende lakverf. Het product is prettig verwerkbaar en heeft een goede koudedroging. De droge verffilm is hard, kras- en slijtvast en gemakkelijk te reinigen.

 

 

Muurverf

Sigmapearl Clean Matt

Uitstekend reinigbare en desinfecteerbare muurverf met Easy Clean Technology voor binnen op basis van 100% acrylaatdispersie. Het afwerken van wanden in ruimten die regelmatig gereinigd worden, zoals in ziekenhuizen, zorginstellingen, levensmiddel bedrijven, keukens en badkamers.

Sigma Perfect Matt

Universeel inzetbare muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie.

Sigma Air Pure Supermatt

Luchtzuiverende, watergedragen, supermatte muurverf voor binnen op basis van biobased grondstoffen.

Sigmatex Superlatex Matt, Semi-Gloss en Satin

Universeel inzetbare muurverf op basis van kunstharsdispersie. Ook geschikt voor buitenwerk