DORIEN
MENU

Trap opknappen met Polyvine wasvernis

 

Opknapbeurt trap

Deze klant wilde graag de trap opknappen. Deze trap was enkele jaren geleden wit geverfd, maar de verflaag was door het vele gebruik behoorlijk versleten. Bovendien was de trap erg vergeeld door het gebruik van oplosmiddelhoudende verf.

De wens was meer warmte en kleur in de hal. We hebben er daarom voor gekozen om de de traptreden kaal te maken en ze daarna een verweerde look te geven met polyvine wasvernis.
De stootborden zijn in een effen grijs/bruine kleur geschilderd waardoor er een warme maar toch ook moderne trap is ontstaan.

De traptreden zijn na het aanbrengen van de wasvernis afgelakt met een extra matte lak. Deze lak is zeer sterk, maar heeft als voordeel dat hij niet vergeeld en na het aanbrengen nauwelijks zichtbaar is waardoor de tredes onbehandeld lijken.

Ook een passend advies voor uw trap nodig? Kom gerust eens langs dan laten wij u graag alle mogelijkheden zien!$imageAltTag

Een afspraak maken?

Tinie Dijkman
Tinie Dijkman

Mocht u zelf op zoek zijn naar een passende oplossing voor het opknappen van uw trap, kom dan gerust eens langs in onze winkel, wij helpen u graag!

Maak een afspraak

Naar alle gerealiseerde projecten