DORIEN
MENU

Project toilet

Het toilet is naast de slaapkamer wellicht een van de meest gebruikte ruimtes in huis en toch een ruimte waar vaak weinig aandacht aan wordt besteed.

Zo ook in dit jaren 30 huis. De bewoners knapten het toilet enkele jaren geleden op door de tegels en de wanden te schilderen en het verlaagde plafond eruit te slopen. Helaas kwamen hierdoor de oude details, zoals het glas-in-loodraam, de gietvloer en het hoge plafond- nog niet echt tot hun recht.

Door de wanden te beplakken met een behang in een andere kleur dan de tegels wordt de hoogte van de ruimte extra benadrukt. De klassiek ogende zwart-witte print geeft de ruimte de luxe en allure die het verdient. Ook komt het raam veel beter tot zijn recht. Kortom een kleine aanpassing met een heel groot effect.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Loop eens bij ons in de winkel binnen of maak een afspraak voor een advies op maat bij u thuis.